Page content

Bedenktijd

Als je een bestelling plaatst bij een webwinkel heb je recht op minimaal 14 dagen bedenktijd. Oftewel: Je kan gebruik maken van je herroepingsrecht. Dit betekent dat je binnen 14 dagen na levering, zonder opgaaf van reden, af mag zien van de aankoop.

Er zijn echter een aantal uitzonderingen. Het burgerlijk wetboek noemt hier 1 van de uitzonderingen:

“de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;”

Een grafsteen die besteld is via Grafsteenwinkel.nl wordt specifiek per klant geproduceerd. Naast de maatvoering, die vanwege lokale regelgeving per gemeente verschilt, wordt er ook een persoonlijke tekst aangebracht op de grafsteen.

Grafsteenwinkel.nl heeft er echter voor gekozen om je toch een bedenktijd te gunnen

De aanschaf van een grafsteen is een emotioneel proces. We verschuilen ons daarom niet achter allerlei regeltjes. We willen ervoor zorgen dat de grafsteen uiteindelijk helemaal naar wens is.

Daarom krijg je uitsluitend bij Grafsteenwinkel.nl 14 dagen bedenktijd, na het plaatsen van de order. Na deze 14 dagen wordt de grafsteen definitief in productie genomen.