Het ontwerpen van een exclusieve grafsteen is een afscheidsproces

Voor een vader of moeder, zoon of dochter een exclusieve grafsteen ontwerpen is een manier om het rouwproces invulling te geven. Door een exclusieve steen te ontwerpen die niemand anders heeft, creëer je een unieke herinnering.

Bij het ontwerpen van een exclusieve grafsteen zijn ontzettend veel mogelijkheden. Grafsteenwinkel.nl heeft samen met de familie van de overledene al vele grafstenen ontworpen met unieke elementen, zoals:

  • Een muziekinstrument, zoals een gitaar, viool of piano
  • Een voertuig, bijvoorbeeld een motor, tractor of vrachtwagen
  • Religieuze symbolen, zoals opgeheven handen, kruis of een opengeslagen Bijbel
  • Sportelementen, bijvoorbeeld een tennisracket, voetbal of een basketbal
  • Liefdessymbolen, zoals een hart
  • (Huisdieren, bijvoorbeeld een hond, kat of een paard
  • Of met bijzondere materialen, zoals RVS, brons of glas
  • En vele andere opties...

Op zoek naar een exclusieve grafsteen met één van de bovenstaande elementen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier hiernaast of hieronder.

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 085 - 303 1234 of gebruik onderstaand formulier:

Zelf ontworpen

Heb je zelf een ontwerp bedacht? In je hoofd of zelfs al op papier? We kunnen je helpen om een er een werkbaar ontwerp van te maken en een offerte voor de productie en levering.

Laten ontwerpen

Heb je nog geen ontwerp, maar ben je op zoek naar een ontwerp met één van de bovenstaande elementen? Dan maken we ook graag een ontwerp voor je!

40 jaar ervaring in exclusieve grafstenen

Grafsteenwinkel.nl bestaat sinds 1975 en heeft 40 jaar ervaring in het ontwerp en de productie van exclusieve grafstenen.

Met deze kennis helpen we onze klanten om een unieke en zeer persoonlijke steen te ontwerpen. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan de verwerking van je verlies.

We krijgen regelmatig de vraag of er bepaalde elementen in een grafsteen opgenomen kunnen worden. Samen met de familie zoeken we dan naar de beste oplossing.

Samen met jou willen we graag een exclusieve grafsteen ontwerpen, die ervoor zorgt dat de persoonlijke herinnering waardevol is en blijft.

Vraag eenvoudig een exclusieve grafsteen aan!

Klik op onderstaande button om een ontwerp en/of offerte te laten maken van een exclusieve grafsteen!

Neem direct contact op!