Grafstenen Grafsteenwinkel kopen bestellen voorbeelden prijzen

Goedkope grafstenen prijzen

Prijslijst grafstenen

Prijzen

Grafsteenwinkel levert goedkope grafstenen en is helder en duidelijk over haar prijzen. 

Daarom mag je online de complete prijslijst bekijken.

Kwaliteit grafstenen Grafsteenwinkel

Kwaliteit

Grafsteenwinkel heeft ruim 40 jaar ervaring met het plaatsen van grafstenen. De prijzen zijn scherp en toch leveren we uitstekende kwaliteit. Alle omrandingen en letterplaten zijn van minimaal 8 centimeter dik graniet. 

Service Grafsteenwinkel Simon van Lit Niels Dominicus

Service

Service vinden we erg belangrijk, ook bij een goedkope grafsteen. Het uitzoeken van een grafsteen is een moeilijk proces en we ondersteunen je hier graag zo goed mogelijk in. Dit doen we op de manier die jij fijn vindt: via een thuisbezoek, een gesprek in één van onze vier showrooms of telefonisch. 

Het uitzoeken van een grafsteen is vaak een emotioneel en moeilijk proces. Het is iets wat je vaak nog niet eerder gedaan hebt en dit maakt het lastig. Je wilt zeker zijn van je keuze en wellicht is er ook een bepaald budget waar je je aan wilt houden. Grafsteenwinkel ondersteunt je graag bij het samenstellen van een goedkope grafsteen. Daarbij zijn we duidelijk over onze prijzen, waar er bij veel andere bedrijven later nog onverwachte kosten tevoorschijn komen zijn wij transparant over de kosten en weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Grafsteenwinkel is duidelijk en transparant over het feit hoe we een goedkope grafsteen kunnen plaatsen. 

40 jaar

ervaring door heel Nederland

1.000+

tevreden klanten per jaar

20 - 40%

goedkoper dan in de winkel

Hoe kan Grafsteenwinkel goedkope grafstenen leveren? 

De grafstenen-branche is erg ondoorzichtig, er zijn veel kleine bedrijfjes en dit maakt de verschillen erg groot. Deze kleine bedrijfjes plaatsen in een jaar maximaal 50 grafstenen. Op basis van deze aantallen worden de prijzen vastgesteld. Machines die benodigd zijn om de grafstenen te vervaardigen zijn niet goedkoop en ook komt er veel persoonlijke aandacht bij kijken. Op basis van hoe druk deze bedrijfjes het hebben wordt de prijs bepaald. Hoe drukker het is, hoe hoger de prijs is. 


Grafsteenwinkel is een grote speler en al ruim 40 jaar actief in de grafstenen-branche. Doordat we honderden grafstenen per jaar plaatsen kunnen we met vastgestelde prijzen werken. Hierdoor weet je vooraf zeker dat je ook daadwerkelijk een scherpe prijs voor je goedkope grafsteen betaald. 


De prijzen van goedkope grafstenen

liggende grafsteen goedkope grafsteen

Liggende grafsteen

De goedkoopste grafsteen

Een liggende grafsteen is een goedkope grafsteen welke Grafsteenwinkel op elke begraafplaats in Nederland kan plaatsen. Deze goedkope grafsteen kan al geplaatst worden voor 550 euro, de enige bijkomende kosten zijn de legeskosten van de gemeente. Deze verschillen echter per gemeente. 

De afmetingen van deze goedkope grafsteen zijn maximaal 60 x 50 centimeter. Grafsteenwinkel zaagt deze kosteloos voor je op maat. 

De liggende grafsteen is verkrijgbaar in 4 kleuren. 

staande grafsteen goedkope grafsteen

Staande grafsteen

De standaard grafsteen

De staande grafsteen is een goedkope grafsteen waarbij je meer opties hebt dan bij de liggende grafsteen. Zo kan je kiezen voor een eventuele omranding of afdekplaat. Bij de vorm heb je keuze uit 3 vormen: toog, golf en modern. Daarbij kan er een keuze gemaakt worden uit 4 verschillende kleuren. 

Ik wil graag de prijslijst bekijken

Waaruit is de prijs opgebouwd van een goedkope grafsteen? 

Grafsteenwinkel is graag transparant over haar prijzen naar je. De prijs van een goedkope grafsteen die je hier op onze website of in de prijslijst ziet staan is een totaalprijs, deze omvat alle kosten behalve de kosten van de vergunning (legeskosten). Deze vergunning vraagt Grafsteenwinkel kosteloos voor je aan, de kosten hiervan verschillen echter per gemeente. We berekenen deze kosten één op één op de nabestaanden door, zonder opslag dus. 


De overige factoren samen bepalen de prijs van de grafsteen:
 • Het maken van een tekening van de grafsteen
 • De materiaalkosten van de grafsteen
 • De fundering onder de grafsteen
 • De tekst die op de grafsteen moet komen
 • De plaatsing van de grafsteen op de begraafplaats
 • De vulling van de grafsteen (indien van toepassing bij een grafsteen met omranding) 
 •  De keuze voor een afdekplaat 
grafsteen inclusief prijs

Wat is er allemaal inclusief de prijs van een goedkope grafsteen? 

Je komt bij Grafsteenwinkel niet voor onverwachte kosten te staan. De prijs in de prijslijst is inclusief alle bijkomende kosten behalve de legeskosten. Deze verschillen namelijk per gemeente. De prijs van een goedkope grafsteen is dus:


 • Inclusief btw
 • Inclusief 100 tekens
 • Inclusief benodigde fundering
 • Inclusief plaatsing op de begraafplaats
 • Inclusief aanvragen van de vergunning


De kwaliteit van een goedkope grafsteen

Een goedkope grafsteen, zit dat wel goed? 

Grafsteenwinkel heeft al ruim 40 jaar ervaring met het plaatsen van grafstenen. We kunnen je daardoor optimaal ondersteunen en weten welk soort materiaal welke eigenschappen heeft. Hierdoor kunnen we samen kijken welke grafsteen het meest geschikt is. 

Dat we scherpe prijzen bieden wil niet zeggen dat we bezuinigen op service of kwaliteit. Sterker nog: alle omrandingen en letterplaten zijn van minimaal 8 centimeter dik graniet. 

De service bij een goedkope grafsteen

Welke grafsteen je nu ook besteld of welke vraag je dan ook hebt, bij Grafsteenwinkel staan we voor je klaar. We helpen je graag op de manier hoe jij dat het fijnste vind. Zo kunnen we bij je thuis langskomen voor een gratis thuisbezoek maar is het ook mogelijk om een afspraak te maken in 1 van onze 4 showrooms in Westkapelle, Goes, Rotterdam of Dordrecht. Daarbij is het mogelijk om telefonisch en via e-mail contact te hebben.

Grafsteenwinkel

085 - 303 1234

info@grafsteenwinkel.nl

Een bezoek aan 1 van onze 4 winkel

Grafsteenwinkel heeft 4 winkels in Rotterdam, Dordrecht, Goes en Westkapelle. We raden je wel aan om vooraf een afspraak te maken. 

Thuisbezoek

We snappen dat je het misschien fijner vind om niet naar de showroom te hoeven komen. We komen daarom gratis en vrijblijvend bij je thuis voor een thuisbezoek

grafsteen bellen emailadres

Via e-mail of telefoon

Vind je het fijner om contact te hebben via de telefoon of e-mail? Dat kan, je kunt ons bellen op 085-303-1234 of e-mailen naar info@grafsteenwinkel.nl

Positieve beoordeling Grafsteenwinkel

Ik ben goed geholpen bij het uitzoeken van een grafsteen voor de Essenhof. Via de e-mail kreeg ik heel vlot antwoord en ook telefonisch kreeg ik duidelijke antwoorden. De scherpe prijs heeft er mede toe bijgedragen dat ik voor Grafsteenwinkel heb gekozen.

Robert van den Berg - Dordrecht