Grafstenen Grafsteenwinkel kopen bestellen voorbeelden prijzen

Wat kost een grafsteen? 

Prijslijst grafstenen

Prijzen

Een grafsteen hoeft niet veel te kosten. Iedereen heeft zijn eigen budget en dat snapt Grafsteenwinkel. Een grafsteen is daarom al verkrijgbaar vanaf 550 euro maar het is ook mogelijk een uitgebreidere grafsteen samen te stellen. Bekijk voor alle mogelijkheden inclusief prijzen onze prijslijst. 

Kwaliteit grafstenen Grafsteenwinkel

Kwaliteit

Kwaliteit vinden we belangrijk. Echter hoeft kwaliteit niet veel te kosten. Met 40 jaar ervaring kan Grafsteenwinkel je een scherpe prijs bieden en toch uitstekende kwaliteit leveren 

Service Grafsteenwinkel Simon van Lit Niels Dominicus

Service

Grafsteenwinkel verleent je altijd de best mogelijke service zonder extra kosten. Zo vragen we de vergunning voor je aan, zagen we de grafsteen kosteloos voor je op maat en komen we gratis bij je langs voor een thuisbezoek. 

Een grafsteen uitzoeken is iets wat je misschien voor het eerst of voor de tweede keer moet doen. Er moeten belangrijke keuzes gemaakt worden en dit kan soms emotioneel of moeilijk zijn. Daarbij heb je misschien geen idee wat de kosten zijn van een grafsteen en wanneer je teveel betaald. Grafsteenwinkel is daarom transparant over haar prijzen. We vertellen je precies waaruit de prijs opgebouwd wordt en met onze scherpe prijzen betaal je nooit teveel. Ook sta je achteraf niet voor  onverwachte kosten te staan. We kunnen je namelijk vooraf precies vertellen hoeveel de grafsteen zal kosten. 

40 jaar

ervaring door heel Nederland

1.000+

tevreden klanten per jaar

20 - 40%

goedkoper dan in de winkel

Wat kost een grafsteen bij Grafsteenwinkel? 

wat kost een grafsteen liggende grafsteen

Liggende grafsteen

De goedkoopste grafsteen

Veel bedrijven zijn onduidelijk over de kosten van grafstenen. Grafsteenwinkel is dit niet. Een liggende grafsteen in bij Grafsteenwinkel al verkrijgbaar vanaf 550 euro. Dit is inclusief alle bijkomende kosten behalve de kosten van de vergunning. Deze verschillen namelijk per gemeente. 

Er is keuze uit 4 verschillende kleuren, afhankelijk van de gekozen kleur kan het bedrag varieren tot maximaal 600 euro exclusief vergunningskosten. Bij Grafsteenwinkel ben je aanzienlijk goedkoper uit, de marktprijs ligt namelijk tussen de 650 en 850 euro voor deze grafstenen. 

De liggende grafsteen mag geplaatst worden op iedere begraafplaats in Nederland en heeft een maximale afmeting van 60 x 50 centimeter. 

Kosteloos zagen we deze grafsteen voor je op de gewenste maat. 

staande grafsteen wat kost een staande grafsteen

Staande grafsteen

De standaard grafsteen

Naast een liggende grafsteen kan er ook gekozen worden voor een staande grafsteen. Ook deze grafsteen hoeft niet veel te kosten, er zijn veel opties die gekozen kunnen worden of juist niet. Zo kan er gekozen worden voor een eventuele omranding of afdekplaat. Er zijn bij Grafsteenwinkel 3 verschillende vormen en 4 verschillende kleuren. Hierdoor wordt het kiezen makkelijker.  Een staande grafsteen kost bij Grafsteenwinkel tussen de 1275 en 2025 euro afhankelijk van de gekozen opties. De marktprijs van deze grafstenen ligt tussen de 1275 en 2200 euro. 

Hoe kan het dat Grafsteenwinkel grafstenen plaatst die niet veel kosten? 

De grafstenen-branche kan erg onduidelijk zijn. Niet alle bedrijven zijn transparant over hun prijzen en daardoor is het soms lastig om in te schatten of er nog bijkomende kosten zijn. Veel kleinere bedrijfjes plaatsen niet veel grafstenen per jaar en kunnen daarom geen vaste prijs bieden. De prijs wordt er bepaald op basis van hoe de druk de bedrijfjes het hebben. Hoe drukker het is, hoe hoger de prijs. 

Grafsteenwinkel is een grote speler en doordat we honderden grafstenen per jaar plaatsen kunnen we vastgestelde prijzen bieden. Je weet hierdoor vooraf precies waar je aan toe bent. 


Ik wil graag de prijslijst bekijken

Hoe zijn de kosten van een grafsteen opgebouwd? 

Doordat het uitzoeken van een grafsteen iets is wat je vaak nog niet vaker gedaan hebt is het soms lastig om te bepalen of je teveel betaalt of niet.  We leggen je daarom graag uit waar de kosten van een grafsteen uit zijn opgebouwd:


De overige factoren samen bepalen de prijs van de grafsteen:
 • Het maken van een tekening van de grafsteen
 • De kosten voor het materiaal van de grafsteen
 • De kosten van de fundering onder de grafsteen
 • De tekst die op de grafsteen komt
 • Het plaatsen van de grafsteen op de begraafplaats
 • Optioneel: de keuze van de vulling van de grafsteen (bij een grafsteen met omranding)
 • Optioneel: de keuze van de afdekplaat
grafsteen inclusief prijs

Wat is er allemaal inclusief de prijs van een  grafsteen? 

We vinden het belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent en voor welke kosten je komt te staan. Bij Grafsteenwinkel is de prijs die we je bieden de totaalprijs, op de vergunningskosten na, deze verschillen namelijk per gemeente en kunnen we je daardoor niet vooraf geven. Wel vragen we de vergunning kosteloos voor je aan. De prijs van een grafsteen is dus: 


 • Inclusief btw
 • Inclusief 100 tekens
 • Inclusief benodigde fundering
 • Inclusief plaatsing op de begraafplaats
 • Inclusief aanvragen van de vergunning


De kwaliteit van een goedkope grafsteen

Een grafsteen die niet veel kost, zit dat wel goed? 

Grafsteenwinkel levert altijd kwaliteit. Met 40 jaar ervaring weten we welk materiaal welke eigenschappen heeft, we kunnen je daardoor goed adviseren welke grafsteen geschikt is. Dat we scherpe prijzen bieden wil niet zeggen dat er bezuinigd wordt op service of kwaliteit. Al onze omrandingen en letterplaten zijn minimaal 8 centimeter dik graniet. 


De service bij een goedkope grafsteen

Bij Grafsteenwinkel helpen we je graag op de manier hoe jij dit het fijnste vind. Dit is namelijk voor iedereen anders en dat snappen we. 

De mogelijkheden bij Grafsteenwinkel

Bezoek winkel Dordrecht Rotterdam Goes Westkapelle

Een bezoek aan 1 van onze 4 winkels

Grafsteenwinkel heeft 4 winkels in Goes, Westkapelle, Dordrecht en Rotterdam. Deze zijn minimaal 5 dagen in de week geopend. We raden je wel aan om een afspraak te maken. 

thuisbezoek grafsteenwinkel gratis

Thuisbezoek

We snappen dat je het misschien niet fijn vind om naar de winkel te gaan. Daarom doen we door heel Nederland gratis huisbezoeken. In 2 uur tijd stellen we een complete grafsteen samen in je eigen, vertrouwde omgeving. 

Via e-mail of telefoon

Heb je liever contact via e-mail of telefoon? Dan kan dat ook. Je kunt ons bellen op 085-303-1234 of e-mailen naar info@grafsteenwinkel.nl. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen?  Vul dan het contactformulier in met je vraag. 

Positieve beoordeling Grafsteenwinkel

Ik ben goed geholpen bij het uitzoeken van een grafsteen voor de Essenhof. Via de e-mail kreeg ik heel vlot antwoord en ook telefonisch kreeg ik duidelijke antwoorden. De scherpe prijs heeft er mede toe bijgedragen dat ik voor Grafsteenwinkel heb gekozen.

Robert van den Berg - Dordrecht