Terug

Profiteer nu nog van de oude prijzen. Per 15 juni gaan de prijzen van alle grafstenen gemiddeld € 125,- omhoog.

Liggende grafsteen Zwart Graniet met omranding en grond

  • Liggende grafsteen Zwart Graniet met omranding en grond
  • Liggende grafsteen Zwart Graniet met omranding en grond
  • Liggende grafsteen Zwart Graniet met omranding en grond
  • Liggende grafsteen Zwart Graniet met omranding en grond

   De vermelde prijs van deze grafsteen is altijd inclusief plaatsing op de begraafplaats. Deze staande grafsteen is gemaakt van het materiaal Zwart Graniet. Dit model bestaat uit een liggende grafsteen (max. 60cm x 60cm), omranding en grond.

   € 1.850,-

   Productomschrijving

   Liggende grafsteen Zwart Graniet met omranding en grond

   Materiaal

   De liggende grafsteen is van het graniet Zwart Graniet. De kleur Zwart Graniet heeft een diepzwarte kleur en blijft na jarenlang zijn mooie zwarte kleur behouden. De omranding is van hetzelfde materiaal en wordt opgevuld met grond. Een omranding heeft verder een beschermende functie namelijk dat vreemden niet over het graf lopen.

    

   Plaatsing op de begraafplaats

   Op bijna elk eigen graf kan een grafsteen met omranding geplaatst worden. En vaak ook op een algemeen graf, maar dit is afhankelijk van de plaatsingsregels die de gemeente voor de begraafplaats hanteert. Deze regels verschillen per begraafplaats. Onze grafstenen plaatsen wij in heel Nederland. De grafsteen en omranding wordt op de begraafplaats op een fundering gezet en de omranding wordt dan opgevuld met grond.   

    

   Afbeelding of foto

   Een afbeelding of foto op de steen maakt deze nog persoonlijker. We hebben diverse afbeeldingen welke op de steen geplaatst kunnen worden. Een afbeelding wordt net als de tekst verdiept gezandstraald op de steen en daarna ingekleurd met verf. Een afbeelding kost 85 euro. Wanneer je een foto op de steen geplaatst wilt hebben, dan wordt deze overgenomen op porselein. Het porselein wordt daarna gebakken, door deze werkwijze blijft de foto mooi van kleur. Een foto op porselein kost 150 euro. 

    

   Levertijd

   De levertijd voor een grafsteen is 4 maanden. In deze tijd wordt de grafsteen geproduceerd en brengen we de gewenste tekst op de steen aan. In deze periode vragen wij ook de vergunning voor het plaatsen bij de gemeente aan. Zodra wij de grafsteen uit de productie hebben en de plaatsingsvergunning van de gemeente binnen is, dan zal de grafsteen op de begraafplaats geplaatst worden. Er wordt telefonisch contact met je opgenomen zodra wij de grafsteen geplaatst hebben, dit is meestal op dezelfde dag. 

    

   Vergunningaanvraag

   Voordat een grafsteen op de begraafplaats gezet mag worden, moet er een plaatsingsvergunning bij de gemeente worden aangevraagd. Deze aanvraag doen wij voor jou. De gemeente rekent voor het afgeven hiervan vergunningskosten, deze kosten worden rechtstreeks aan de rechthebbende van het graf gefactureerd. Van sommige gemeenten krijgen wij, als aanvrager van de vergunning, de factuur toegestuurd. Deze vergunningskosten zullen wij dan aan jou doorberekenen. 

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen ontvangen voor een grafsteen?

   Vraag hier gratis kleurstalen aan.

   Klik op 'Meer informatie' om uitleg te krijgen hoe alles in zijn werk gaat.

   Meer informatie

   Stap 1: Plaats de bestelling via Grafsteenwinkel.nl
   Stap 2: Binnen 1 week ontvang je een bevestiging en proefdruk
   Stap 3: Controleer de bevestiging en proefdruk goed
   Stap 4: Ondertekenen en retour sturen

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Liggende grafsteen Zwart Graniet met omranding en grond

    Liggende grafsteen Zwart Graniet met omranding en grond

    € 1.850,-

    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company