Terug

Profiteer nu nog van de oude prijzen. Per 15 juni gaan de prijzen van alle grafstenen gemiddeld € 125,- omhoog.

Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Steel Grey

  • Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Steel Grey
  • Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Steel Grey
  • Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Steel Grey

  Bel 085 - 303 1234 voor een afspraak in één van onze winkels of bij je thuis

   De vermelde prijs van deze grafsteen is altijd inclusief plaatsing op de begraafplaats. Deze staande grafsteen is gemaakt van het materiaal Steel Grey. Dit 'hartmodel' bestaat uit een letterplaat, omranding en grond.

   € 2.300,-

   Productomschrijving

   Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Steel Grey

   Materiaal

   Een omranding wordt vaak bij een grafsteen gekozen, het graf geeft immers met een omranding altijd een verzorgde indruk. Wanneer je de omranding opvult met grond kun je naar eigen wens bloemen en/of planten op het graf zetten. Deze hartvormige grafsteen is uitgevoerd in Steel Grey graniet. Steel Grey is een harde graniet soort, grijs van kleur met donkere en lichte grijstinten er in. De gewenste tekst kun je het beste kiezen in de kleur zilver of wit, dit is het beste leesbaar op de grafsteen. De door jou gewenste tekst wordt op de letterplaat gezandstraald en ingeschilderd met verf. 

   Plaatsing op de begraafplaats

   Een grafsteen mag met omranding op eigen graven geplaatst worden en soms ook op algemene graven. Dit is afhankelijk van de plaatsingsregels van de begraafplaats welke door de gemeente bepaald worden. Deze regels zijn bij ons bekend. Door heel Nederland worden onze grafstenen geplaatst, dus ook bij jou in de buurt. Bij plaatsing worden de grafsteen en de omranding door ons op een fundering gezet. Daarna vullen wij de omranding op met grond. 

   Afbeelding of foto

   Door een afbeelding of een foto op de grafsteen te plaatsen, voeg je iets persoonlijks toe ter nagedachtenis aan jouw dierbare. Wij hebben diverse afbeeldingen van bloemen, dieren, ondergaande zon, olijftakken en diverse religieuze symbolen. Een afbeelding kost 85 euro en wordt op de letterplaat verdiept gezandstraald en daarna ingekleurd met verf. Als je liever een foto van de overledene op de grafsteen wilt hebben, dan kan dat ook. De foto die je kiest, wordt overgenomen op porselein. Het porselein wordt gebakken, de kleur van de foto blijft zo langer mooi. Een foto kost 150 euro.

   Afmetingen

   Grafstenen kunnen door ons in verschillende maten geleverd worden. Het hangt af van de plaatsingsregels die de gemeente hanteert op de begraafplaats welke afmetingen de grafsteen van jouw keuze moet hebben. Deze plaatsingsregels zijn bij ons bekend, wij zorgen er dan ook voor dat de grafsteen en omranding op de juiste maat gemaakt worden. Afmetingen die veel voorkomen zijn 180l x 80b x 8d cm, 200l x 90b x 8d cm en 200l x 100b x 8d cm.

   Levertijd

   De levertijd van onze grafstenen is 4 maanden. Tijdens deze periode wordt de grafsteen gemaakt en zorgen wij er voor dat tekst op de letterplaat wordt gezandstraald en ingekleurd. Tevens vragen wij voor jou de plaatsingsvergunning aan bij de gemeente. Zodra wij de vergunning van de gemeente binnen hebben en de grafsteen uit productie komt, dan wordt de steen op de begraafplaats geplaatst. Als wij de grafsteen hebben geplaatst wordt er altijd telefonisch contact opgenomen om je hiervan op de hoogte te brengen.

   Vergunningaanvraag

   Een grafsteen mag pas geplaatst worden op de begraafplaats als daar een vergunning voor afgegeven is. Wij vragen deze plaatsingsvergunning voor jou aan. De kosten voor de vergunning, worden altijd door de gemeente rechtstreeks naar de rechthebbende van het graf gefactureerd. In een enkel geval ontvangen wij als aanvrager van de vergunning de factuur. Wij zullen deze kosten dan aan je doorberekenen.

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen ontvangen voor een grafsteen?

   Vraag hier gratis kleurstalen aan.

   Klik op 'Meer informatie' om uitleg te krijgen hoe alles in zijn werk gaat.

   Meer informatie

   Stap 1: Plaats de bestelling via Grafsteenwinkel.nl
   Stap 2: Binnen 1 week ontvang je een bevestiging en proefdruk
   Stap 3: Controleer de bevestiging en proefdruk goed
   Stap 4: Ondertekenen en retour sturen

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Steel Grey

    Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Steel Grey

    € 2.300,-

    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company