Terug

Profiteer nu nog van de oude prijzen. Per 15 juni gaan de prijzen van alle grafstenen gemiddeld € 125,- omhoog.

Staande grafsteen model 'Toog' met afdekplaat in de kleur Steel Grey

  • Staande grafsteen model 'Toog' met afdekplaat in de kleur Steel Grey
  • Staande grafsteen model 'Toog' met afdekplaat in de kleur Steel Grey
  • Staande grafsteen model 'Toog' met afdekplaat in de kleur Steel Grey
  • Staande grafsteen model 'Toog' met afdekplaat in de kleur Steel Grey

  Bel 085 - 303 1234 voor een afspraak in één van onze winkels of bij je thuis

   De vermelde prijs van deze grafsteen is altijd inclusief plaatsing op de begraafplaats. Deze staande grafsteen is gemaakt van het materiaal Steel Grey graniet. Dit model 'Toog' bestaat uit een letterplaat, omranding en een afdekplaat.

   € 2.400,-

   Productomschrijving

   Staande grafsteen model 'Toog' met afdekplaat in de kleur Steel Grey

   Materiaal

   Wanneer je kiest voor een grafsteen met een omranding en afdekplaat, dan ziet het graf er altijd netjes en verzorgd uit, je hebt hier geen onderhoud aan. Het toogmodel grafsteen is een klassieke, tijdloze grafsteen. Het Steel Grey graniet is een harde granietsoort en de kleur laat zich het beste omschrijven als donkergrijs met verschillende grijze tinten er in. Ook na jaren op de begraafplaats te hebben gestaan blijft het graniet mooi van kleur. De tekst kun je het beste kiezen in de kleur zilver of wit. Deze twee kleuren zijn namelijk het beste leesbaar op de grafsteen. De tekst wordt door ons verdiept in de steen gezandstraald en daarna ingekleurd met verf.

   Plaatsing op de begraafplaats

   Op bijna elk eigen graf mag er een steen met omranding en afdekplaat geplaatst worden. En, afhankelijk van de plaatsingsregels van de begraafplaats, ook op een algemeen graf. Op de begraafplaats zetten wij de grafsteen samen met de omranding en afdekplaat op een fundering. Wij plaatsen onze grafstenen in heel Nederland.

   Afbeelding of foto

   Je kunt iets persoonlijks zoals een foto of een afbeelding toevoegen aan de grafsteen. Bij een afbeelding kun je bijvoorbeeld denken aan een tak of bloem. Of een muzieknoot of muziekinstrument wanneer jouw dierbare een muzikaal iemand was. Een afbeelding kost 85 euro. Liever een foto? Dat is ook een mogelijkheid. De gewenste foto wordt overgenomen op porselein waarna het wordt gebakken. De foto blijft door dit bakproces mooi van kleur. Een foto kost 150 euro.

   Afmetingen

   Elke begraafplaats hanteert regels waaraan een te plaatsen grafsteen moet voldoen. Dit geldt ook voor de afmetingen van de grafsteen. Omdat we bekend zijn met deze regels, zorgen wij er voor dat de grafsteen van jouw keuze gemaakt wordt volgens de juiste maten. Veel voorkomende afmetingen zijn 180l x 80b x 8d cm, 200l x 90b x 8d cm of 200l x 100b x 8d cm.

   Levertijd

   De levertijd van een grafsteen is 4 maanden. In deze periode wordt de grafsteen geproduceerd, zorgen we dat de gewenste tekst op de letterplaat komt en vragen we de plaatsingsvergunning aan bij de gemeente. Wanneer de grafsteen klaar is en wij de vergunning van de gemeente hebben ontvangen, wordt de grafsteen op de begraafplaats geplaatst. Na plaatsing nemen wij altijd telefonisch contact op met de rechthebbende van het graf. Wij proberen dit altijd op dezelfde dag te doen.

   Vergunningaanvraag

   Voor het plaatsen van een grafsteen op de begraafplaats moet er een vergunning aangevraagd worden bij de gemeente. Wij vragen deze vergunning voor je aan. De gemeente rekent hier vergunningskosten voor en stuurt de factuur hiervan rechtstreeks naar de rechthebbende van het graf. Een enkele keer ontvangen wij de factuur omdat we de vergunning hebben aangevraagd. In dat geval zullen wij de vergunningskosten aan je doorberekenen.

   G2003

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen ontvangen voor een grafsteen?

   Vraag hier gratis kleurstalen aan.

   Klik op 'Meer informatie' om uitleg te krijgen hoe alles in zijn werk gaat.

   Meer informatie

   Stap 1: Plaats de bestelling via Grafsteenwinkel.nl
   Stap 2: Binnen 1 week ontvang je een bevestiging en proefdruk
   Stap 3: Controleer de bevestiging en proefdruk goed
   Stap 4: Ondertekenen en retour sturen

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Staande grafsteen model 'Toog' met afdekplaat in de kleur Steel Grey

    Staande grafsteen model 'Toog' met afdekplaat in de kleur Steel Grey

    € 2.400,-

    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company