Terug

Profiteer nu nog van de oude prijzen. Per 15 juni gaan de prijzen van alle grafstenen gemiddeld € 125,- omhoog.

Grafstenen uit voorraad leverbaar

  • 12 / 10 / 2021 0
Grafstenen uit voorraad leverbaar

Wat is de levertijd van een grafsteen?

De normale levertijd van een grafsteen is ca. 4 maanden. Door de coronapandemie zijn er wereldwijd aanzienlijke logistieke problemen ontstaan, die ervoor zorgen dat de levertijd oploopt naar 6-7 maanden. De levertijd van een grafsteen uit de voorraad van Grafsteenwinkel is slechts 3 maanden, inclusief het aanvragen van de vergunning bij de gemeente. Bekijk hier het aanbod grafstenen uit voorraad.

Wat is grafsteen uit voorraad leverbaar?

Grafsteenwinkel biedt een ‘snelle levering categorie’ aan: Grafstenen uit voorraad leverbaar. Dit zijn grafstenen in verschillende vormen, maten, kleuren en soorten die wij op voorraad hebben en binnen drie maanden na opdracht kunnen plaatsen. De soorten lopen in deze categorie uiteen in diverse soorten natuursteen zoals graniet, basalt en zwerfkeien. Je kunt kiezen uit zowel een liggende als staande grafsteen. Grafsteenwinkel heeft een grote collectie aan grafstenen. Er is daarom altijd wel een grafsteen die je aanspreekt.  Op ons terrein in Westkapelle zijn deze grafstenen gepresenteerd. Wie deze grafstenen wil komen bezichtigen, is van harte welkom.

Wij kunnen de plaatsing van de grafsteen snel realiseren doordat de grafstenen al geproduceerd zijn. Per grafsteen staat de maatvoering erop, zodat je altijd een grafsteen kunt kiezen die bij de wetgeving van het graf past. Weet je niet zeker welke maatvoering de begraafplaats hanteert voor het graf? We zoeken het graag voor je uit. Onze grafsteen uit voorraad leverbaar kun je net als een reguliere grafsteen personaliseren met een tekst, accessoire en/of een (porseleinen) foto. Zo voeg je iets persoonlijks toe aan je grafsteen. Onze verkoopadviseurs helpen je graag en denken met je mee om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Nadat de grafsteen is geplaatst worden er een aantal foto’s genomen. Deze krijg je opgestuurd. Wij nemen na plaatsing altijd telefonisch contact op met de rechthebbende van het graf. Wij streven ernaar om dit op dezelfde dag als de plaatsing te doen. In de prijs van een grafsteen uit voorraad zit net als een reguliere grafsteen het volgende inbegrepen:  

  • vergunningsaanvraag.
  • plaatsing door heel Nederland.
  • eerste 100 teksttekens gratis (indien mogelijk).
  • Betalen in termijnen mogelijk.

Levertijd van een reguliere grafsteen.

Een grafsteen wordt al sinds oudsher van natuursteen gemaakt. Een logische keuze want een grafsteen moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Tenslotte moet een grafsteen tientallen jaren meegaan. Niet alle soorten natuursteen zijn geschikt voor de productie van een grafsteen, er worden alleen bepaalde soorten natuursteen gebruikt. Deze komen voornamelijk voor in overzeese landen zoals India en China. De levertijd van een grafsteen wordt bepaald door de mate waarin het materiaal (natuursteen) beschikbaar is. Grafsteenwinkel werkt alleen met natuursteen omdat dat het meest geschikte materiaal voor een grafsteen is. De natuurstenen moeten wij per vrachtschip importeren uit bovenstaande landen. De levertijden bedragen dan in een normale situatie tussen de 12 en 16 weken. Nadat het materiaal binnen is doen wij er alles aan om de grafsteen binnen een korte tijd te plaatsen. De bovenstaande levertijden gelden niet voor onze grafstenen uit voorraad, deze grafstenen plaatsen wij binnen 3 maanden na opdracht.

Levertijd van een reguliere grafsteen in de nieuwe situatie.

De ontwikkelingen rondom het corona-virus is wereldwijd anders en dit heeft invloed op het dagelijkse leven, zo ook in de wereldwijde logistiek. Een groot aantal corona-besmettingen in de internationale havens in China hebben ervoor gezorgd dat de productie op een laag pitje draaide. In combinatie met de vertraging in de containervaart door het stilzetten van de productie, lopen de levertijden van het materiaal voor de grafstenen flink op. Omdat de grafsteenbranche voornamelijk uit deze landen importeert, heeft de gehele branche hier last van en lopen de levertijden hoger op dan de standaard levertijden van 4 maanden. Naar verwachting blijven de logistieke problemen wereldwijd nog 1,5 a 2 jaar duren en dit heeft zijn gevolgen voor de grafsteenbranche. Grafsteenwinkel speelt in op deze beweging van ongeregeldheden en begrijpt dat er mensen zijn die snel een mooi aandenken voor hun dierbare willen realiseren. Door onze grote selectie aan grafstenen uit voorraad die we in de loop van de jaren hebben opgebouwd, heb je geen last van een lange levertijd. Wij plaatsen een grafsteen uit voorraad binnen 3 maanden in heel Nederland, dit is inclusief vergunningsaanvraag.

Levertijd van een grafsteen uit voorraad leverbaar.

Door een grafsteen uit voorraad te bestellen sla je een stuk in het proces over, namelijk de verscheping van het materiaal en het verwerken van het materiaal tot grafsteen. Door deze twee tijdrovende stappen in het proces over te slaan, heb je een grote voorsprong op de eindlevering van je grafsteen. Hierdoor is het mogelijk om de grafsteen binnen 3 maanden na opdracht te plaatsen. Wij hebben in de afgelopen jaren een grote collectie aan grafstenen uit voorraad opgebouwd. Hierdoor vind je altijd wel een grafsteen die bij je voorkeuren en wensen past. In onze collectie vind je van een eenvoudige granieten grafsteen tot een unieke basaltzuil. Onze grafsteen levertijden zijn altijd onder voorbehoud, van aan overmacht gerelateerde omstandigheden, en mits het weer het toelaat. Zo kan er bijvoorbeeld met extreme weeromstandigheden niet geplaatst worden.

Hoe kunnen wij zo snel grafstenen uit voorraad leveren?

Met een grafsteen uit voorraad sla je een tijdrovende stap in het proces over, zo bespaar je een groot deel aan tijd. De tekst wordt samen met jou en een verkoopadviseur samengesteld en eventuele aanvullende wensen zoals een porseleinen foto worden behandeld.  Zo creëer je in een kort tijdsbestek een mooi aandenken voor je dierbare.

Grafsteenwinkel streeft naar een eenvoudige en transparante manier om een grafsteen samen te stellen. We passen onze manier van werken aan naar hoe jij het fijn vindt. Dit is namelijk voor iedereen anders en dat snappen we. Een grafsteen uit voorraad bestellen, kan op de volgende manieren:

Online via Grafsteenwinkel.nl;

In de winkel; Mocht je de grafsteen in het echt willen zien, dan is een bezoek in onze winkel in Westkapelle mogelijk. In onze winkel maken we graag tijd om je uitgebreid te helpen.

Een videogesprek; Indien je niet wilt reizen is een videogesprek met een verkoopadviseur mogelijk.

Grafsteenwinkel hanteert een duidelijk prijsbeleid. De prijzen van een grafsteen uit voorraad staan vast en hier komen dan ook geen andere kosten bij. Wij begrijpen dat bij het verliezen van een dierbare, verdriet en andere emoties het uitzoeken van een model grafsteen, prijzen en plaatsing de keuze bemoeilijken. Bij grafsteenwinkel hebben we geen onduidelijkheid en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Je weet direct waaraan je toe bent.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company