Terug

Wat zijn de prijzen van grafmonumenten?

  • 11 / 10 / 2019 0
Wat zijn de prijzen van grafmonumenten?

Wat kost een grafmonument? Dat is een vraag die we bij Grafsteenwinkel regelmatig krijgen. In deze blog geven we je alle informatie omtrent de prijzen van grafmonumenten en na het lezen weet je precies wat een grafsteen kost.

Bij het verliezen van een dierbare, kunnen verdriet en andere emoties het uitzoeken van het juiste grafmonument voor jouw dierbare bemoeilijken. En de markt werkt ook niet mee; de prijzen van een grafmonument zijn vaak niet duidelijk. Onterecht, naar onze mening: want jouw dierbare verdient een passend grafmonument en jij verdient een mooie plek om te herdenken.

De prijs van grafmonumenten wordt bepaald door de tekening of het ontwerp, het materiaal (wat samenhangt met de kleur), de fundering, de tekst, opties en accessoires en de plaatsing.

Er zijn meerdere types grafmonumenten verkrijgbaar, ieder met een andere prijs: 

  • een liggend grafmonument, geschikt voor een algemeen graf;
  • urnengraf of kindergraf;
  • een staand grafmonument;
  • een exclusief grafmonument (geheel op maat ontworpen).

Per type grafmonument verschilt de prijs afhankelijk van de kleur, model, omranding en afdekplaat. Ook hangt de prijs af van aanvullende wensen. Denk bijvoorbeeld aan meer tekst, of een porseleinen foto bij het grafmonument.

Wat zijn de prijzen van grafmonumenten nu echt?

Prijslijst grafmonumenten

Omdat bovenstaande tekst niet echt behulpzaam is - want alle prijzen hangen af van je voorkeuren - voert Grafsteenwinkel.nl een heel duidelijk prijsbeleid: per type grafmonument geven wij de minimale en maximale kosten aan. Deze overzichtelijke indeling met de verschillende opties vind je terug in onze prijslijst: per type grafmonument, met en zonder opties zie je direct de bijbehorende prijzen.

Grafsteenwinkel.nl laat eveneens geen onduidelijkheid bestaan over welke kosten wel en niet zijn inbegrepen in de prijzen. In de prijslijst worden de prijzen per type grafmonument overzichtelijk opgesomd. Door de duidelijke en volledige weergave van prijzen kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Prijzen grafmonumenten

En als je onze prijslijst doorneemt, zie je dat onze prijzen niet alleen duidelijk zijn, maar tevens gegarandeerd laag. Zo kun je al een liggend grafmonument vanaf 550 euro uitkiezen of een staand grafmonument vanaf 1275 euro. Kortom, eerlijk en betaalbaar!

Dit is 

Je ziet hierboven bijvoorbeeld een liggende grafsteen in de kleur Glittery White. Deze grafsteen is al verkrijgbaar vanaf €550,-. 

Staand grafmonument

Misschien spreekt een staand grafmonument je meer aan. Dit staande grafmonument heeft de kleur Steel Grey en is al verkrijgbaar vanaf €1.275! 

Welke grafmonumenten vind ik bij Grafsteenwinkel.nl?

Een liggend grafmonument is het voordeligste grafmonument en is beschikbaar in 4 kleuren. Een afbeelding van de mogelijke kleuren staat hieronder. Een staand grafmonument is beschikbaar in 3 modellen en 4 kleuren en heeft als opties: een omranding met grind, plantenvak of afdekplaat. Voor het exclusieve grafmonument zijn de keuzes nagenoeg onbeperkt. Met deze overzichtelijke indeling en bijbehorende prijzen wordt het eenvoudig om te bepalen welk grafmonument jij wenst voor jouw dierbare en of dit grafmonument binnen jouw budget past.

Kleuren grafmonumenten

Onze prijslijst kun je hier gratis en geheel vrijblijvend downloaden.

Prijzen grafmonumenten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company