Terug

Welke kleur grafsteen moet ik kiezen?

  • 27 / 11 / 2019 0
Welke kleur grafsteen moet ik kiezen?

Het kan lastig zijn om te bepalen welke kleur grafsteen je het meest aanspreekt. In deze blog vertellen we je meer over de kleuren grafstenen die Grafsteenwinkel in het assortiment heeft en hoe je gratis kleurstalen aan kunt vragen.

Glittery White, Himalaya Blue... we kunnen ons voorstellen dat je bij het horen van deze namen niet weet over welke kleur grafsteen het precies gaat. Om de keuze voor een kleur grafsteen gemakkelijker én overzichtelijker te maken bestaat onze assortiment uit vier kleuren grafstenen. Dat zijn de kleuren:

  • Himalaya Blue
  • Glittery White
  • Zwart Graniet
  • Steel Grey

Je zult deze namen vast al eens tegen gekomen zijn wanneer je een kijkje genomen hebt in onze informatiebrochure of op onze webshop voor grafstenen. 

Himalaya Blue (bruine grafsteen)

Een grafsteen in de kleur Himalaya Blue heeft een bruine tint. De grafsteen is gemaakt van graniet; een natuursteen, en daardoor verschilt de werkelijke kleur altijd ietwat per grafsteen. In deze grafsteenkleur zijn naast bruine, ook wat grijze, zwarte, rode en roze tinten terug te vinden. Doordat de kleur van de grafsteen redelijk donker is, raden we je aan om qua tekstkleur te kiezen voor zilver of wit. 

Glittery White (lichtgrijze grafsteen)

Glittery White is zoals de naam het al zegt, een lichte kleur grafsteen. De kleur kan het beste omschreven worden als een lichtgrijs. Deze grafsteen bestaat uit een lichte kleur graniet met een donkerdere spikkel hier doorheen. Op deze grafsteenkleur raden we aan een witte, of zwarte tekst te plaatsen omdat dit het beste leesbaar zal zijn. 

Zwart Graniet (zwarte grafsteen)

Een grafsteen in Zwart Graniet heeft een glanzende, diepzwarte kleur. Op een grafsteen in deze zwarte kleur kan het beste een zilveren of een witte tekst gekozen worden. 

Steel Grey (donkergrijze grafsteen)

Steel Grey is een natuursteenkleur waarin veel verschillende grijstinten terugkomen. Dit maakt deze grafsteen een goede tussenweg wanneer je geen hele donkere, maar ook geen hele lichte grafsteen wilt. Op deze grafsteen raden we aan te kiezen voor een witte of zilveren tekst. Deze zal het beste leesbaar zijn.  

Vraag gratis kleurstalen aan!

Vind je het alsnog lastig om te bepalen welke kleur grafsteen je het mooiste vindt? Geen probleem! Vraag dan gratis onze kleurstalen aan en bekijk thuis rustig welke kleur grafsteen je het meeste aanspreekt. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company