Terug

Hoe gaat Grafsteenwinkel om met de maatregelen die door de overheid opgelegd zijn?

De ontwikkelingen rondom het corona-virus zijn door het hele land merkbaar. De overheid en het RIVM leggen maatregelen op, om zo snel mogelijk weer terug te kunnen naar een normale situatie

Ook Grafsteenwinkel doet er alles aan om zo veel mogelijk bij te dragen aan het tegengaan van de verspreiding van het corona-virus.

Om je zo goed mogelijk op de hoogte te stellen zetten we even alles op een rijtje.

Showrooms

De Grafsteenwinkel showrooms zijn geopend. In de showrooms worden door alle medewerkers strikt de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Er is ruimte voor het bewaren van anderhalve meter afstand onderling. Tevens zorgen we er altijd voor dat er één afspraak op hetzelfde tijdstip ingepland wordt. Mocht je toch liever telefonisch advies willen, neem dan gerust contact op. 

Online bestellen

Onderscheidend in de branche is dat Grafsteenwinkel de mogelijkheid biedt om volledig op afstand een grafsteen te bestellen. Onze kracht is om u telefonisch, per mail of via Whatsapp zo goed en transparant mogelijk te informeren over het assortiment van Grafsteenwinkel. Ook het uiteindelijk plaatsen van een online bestelling is mogelijk op onze webshop.     

Heb je een grafsteen op het oog, maar twijfel je nog over het materiaal of de kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan. Zo kun je op afstand toch de steensoorten bekijken.

Online offerte en proefdruk aanvragen

Op Grafsteenwinkel.nl is het mogelijk om online een offerte aan te vragen. Dit kun je doen via het offerteformulier. Één van onze medewerkers zal binnen 48 uur contact met je opnemen en al je vragen beantwoorden. Mocht je aan de hand van de offerte een proefdruk van de grafsteen willen, is dit ook mogelijk. Het maken van deze proefdruk is gratis.

Een videogesprek inplannen

Op dit moment zijn er veel klanten die liever nog niet fysiek naar de showroom komen, wat wij volledig begrijpen. Om de veilig- en gezondheid van jezelf en een ander te kunnen waarborgen is het belangrijk om altijd voorzichtig te zijn. Grafsteenwinkel biedt je de mogelijkheid om een videogesprek in te plannen met één van onze adviseurs. Zo kun je toch een afspraak plannen, zonder dat je daarvoor zelf naar de showroom hoeft te komen. We nemen ruim de tijd voor iedere afspraak, en zorgen dat je op een eenvoudige wijze het videogesprek kunt betreden.

Meer informatie over een videogesprek

 

Kunnen we je ergens mee helpen? 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company