Terug

Profiteer nu nog van de oude prijzen. Per 15 juni gaan de prijzen van alle grafstenen gemiddeld € 125,- omhoog.

1000+ Tevreden klanten per jaar

 

Grafsteenwinkel. Waarom kiest men voor Grafsteenwinkel?

45 jaar ervaring

Grafsteenwinkel heeft al meer dan 45 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van grafstenen door geheel Nederland. In onze vier winkels ontvangen we dagelijks mensen die we mogen ondersteunen met het uitzoeken van een grafsteen.

Betalen in termijnen mogelijk

Bij Grafsteenwinkel mag je een grafsteen in termijnen betalen. Hierbij komt geen rente en/of andere kosten bij kijken.

14 dagen bedenktijd

Omdat een grafsteen een maatwerk product is, heb je volgens de wet geen recht op bedenktijd. Grafsteenwinkel heeft ervoor gekozen je wel bedenktijd te gunnen, zodat je in alle rust kan overdenken of je de juiste keuze hebt gemaakt. Na het ondertekenen van de productietekening heb je dan ook 14 dagen bedenktijd.

Tot wel 40% goedkoper dan in de winkel

Grafsteenwinkel is een grote speler en doordat we honderden grafstenen per jaar plaatsen kunnen we vastgestelde prijzen bieden. Je weet hierdoor vooraf precies waar je aan toe bent.

Gratis kleurstalen

Grafsteenwinkel biedt je de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen. Dit is een plaat die (binnen max. 3 werkdagen) per post naar je toegestuurd wordt. Op deze plaat kun je zelf de (échte) stukken natuursteen bekijken.

Eenvoudig en transparant

Grafsteenwinkel.nl streeft ernaar een eenvoudige en transparante manier te bieden om een grafsteen samen te stellen. Bij Grafsteenwinkel helpen we je graag op de manier hoe jij dit het fijnste vind. Dit is namelijk voor iedereen anders en dat snappen we. Het samenstellen van een grafsteen kan op drie verschillende manieren:

Online via Grafsteenwinkel.nl;
Een bezoek aan 1 van de 5 winkels;
Een bezoek bij jou aan huis.

Klanten beoordelen ons met een 9,4!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company