Terug

Staande grafsteen model 'Golf' met een afdekplaat in de kleur Himalaya Blue

  • Staande grafsteen model 'Golf' met een afdekplaat in de kleur Himalaya Blue
  • Staande grafsteen model 'Golf' met een afdekplaat in de kleur Himalaya Blue
  • Staande grafsteen model 'Golf' met een afdekplaat in de kleur Himalaya Blue
  • Staande grafsteen model 'Golf' met een afdekplaat in de kleur Himalaya Blue

  Bel 085 - 303 1234 voor een afspraak in één van onze winkels of bij je thuis

   De vermelde prijs van deze grafsteen is altijd inclusief plaatsing op de begraafplaats. Deze staande grafsteen is gemaakt van het materiaal Himalaya Blue graniet. Dit model 'Golf' bestaat uit een letterplaat, omranding en afdekplaat.

   € 2.550,-

   Productomschrijving

   Staande grafsteen model 'Golf' met een afdekplaat in de kleur Himalaya Blue

   Materiaal

   Vaak wordt bij een staande grafsteen gekozen voor een omranding. Je kunt er voor kiezen om op de omranding een afdekplaat te leggen. Het graf ziet er zo altijd netjes en verzorgd uit en je hebt geen onderhoud aan het graf. Het golfmodel grafsteen is een klassieke steen en heeft met zijn golvende bovenkant een sierlijke uitstraling. Als je geen hele donkere of lichtgekleurde grafsteen wilt, dan is het Himalaya Blue graniet een prima keuze. Het Himalaya Blue heeft verschillende kleurnuances in grijs/bruin/zwart en roze/rood en is een harde graniet soort. De grafsteen blijft zijn kleur behouden, ook na jaren op de begraafplaats te hebben gestaan. Wij raden je aan om de tekst die je op de steen wilt laten aanbrengen, te kiezen in een witte of zilveren kleur. De tekst is in deze kleuren het beste leesbaar. De tekst wordt op de letterplaat gezandstraald en daarna in de gewenste kleur geverfd.

   Plaatsing op de begraafplaats

   Een grafsteen in het golfmodel mag, inclusief omranding en afdekplaat, op bijna elk eigen graf geplaatst worden. Soms mag dit ook op een algemeen graf, maar dat is afhankelijk van de regelgeving die op de begraafplaats van toepassing is. Op de begraafplaats zetten wij de grafsteen met omranding en afdekplaat op een fundering. Wij plaatsen onze grafstenen in heel Nederland. Ook bij jou in de buurt.

   Afbeelding of foto

   Het toevoegen van een afbeelding of foto aan de grafsteen geeft de grafsteen iets persoonlijks. Een afbeelding kan iets zijn wat passend is bij de overledene zoals een bepaalde bloem of dier. Was jouw dierbare een muzikaal iemand, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een muzieknoot of muziekinstrument. Een afbeelding kost 85 euro. Liever een foto? Dat is ook mogelijk. De foto wordt overgenomen op porselein en daarna gebakken zodat de kleur van de foto mooi blijft. Een foto kost 150 euro.

   Afmetingen

   Alle begraafplaatsen hanteren regels waaraan een grafsteen moet voldoen. De afmetingen van een grafsteen vallen hier ook onder. Omdat wij bekend zijn met deze regels, zorgen we er voor dat de grafsteen van jouw keuze volgens de juiste maten wordt gemaakt. Op de begraafplaatsen komen de afmetingen 180l x 80b x 8d cm, 200l x 90b x 8d cm en 200l x 100b x 8d cm vaak voor.

   Levertijd

   De levertijd van een grafsteen is 4 maanden. In deze periode produceren wij de grafsteen, zorgen we ervoor dat de tekst op de steen komt en vragen de plaatsingsvergunning aan bij de gemeente. Ook heeft het graf in deze maanden tijd om in te klinken. Dit inklinken is nodig en voorkomt dat een grafsteen niet verzakt. Wanneer de grafsteen uit productie is en wij de vergunning van de gemeente hebben ontvangen, kunnen wij de grafsteen gaan plaatsen op de begraafplaats. Zodra wij de steen geplaatst hebben, dan word je hiervan telefonisch op de hoogte gebracht. Wij proberen dit altijd op dezelfde dag te doen.

   Vergunningaanvraag

   De gemeente moet een vergunning afgegeven voordat een grafsteen geplaatst mag worden op de begraafplaats. Wij vragen deze vergunning voor je aan. De gemeente rekent hier meestal vergunningskosten voor. Deze kosten worden altijd rechtstreeks gefactureerd aan de rechthebbende van het graf. In een enkel geval ontvangen wij de factuur omdat wij de vergunning hebben aangevraagd. Wij zullen de vergunningskosten in jouw order opnemen en aan je doorberekenen.

   G3013

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen ontvangen voor een grafsteen?

   Vraag hier gratis kleurstalen aan.

   Klik op 'Meer informatie' om uitleg te krijgen hoe alles in zijn werk gaat.

   Meer informatie

   Stap 1: Plaats de bestelling via Grafsteenwinkel.nl
   Stap 2: Binnen 1 week ontvang je een bevestiging en proefdruk
   Stap 3: Controleer de bevestiging en proefdruk goed
   Stap 4: Ondertekenen en retour sturen

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Staande grafsteen model 'Golf' met een afdekplaat in de kleur Himalaya Blue

    Staande grafsteen model 'Golf' met een afdekplaat in de kleur Himalaya Blue

    € 2.550,-

    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company