Terug

Profiteer nu nog van de oude prijzen. Per 15 juni gaan de prijzen van alle grafstenen gemiddeld € 125,- omhoog.

Staande grafsteen model 'Golf' met afdekplaat in de kleur Steel Grey

  • Staande grafsteen model 'Golf' met afdekplaat in de kleur Steel Grey
  • Staande grafsteen model 'Golf' met afdekplaat in de kleur Steel Grey
  • Staande grafsteen model 'Golf' met afdekplaat in de kleur Steel Grey
  • Staande grafsteen model 'Golf' met afdekplaat in de kleur Steel Grey

  Bel 085 - 303 1234 voor een afspraak in één van onze winkels of bij je thuis

   De vermelde prijs van deze grafsteen is altijd inclusief plaatsing op de begraafplaats. Deze staande grafsteen is gemaakt van het materiaal Steel Grey graniet. Dit model 'Golf' bestaat uit een letterplaat, omranding en een afdekplaat.

   € 2.500,-

   Productomschrijving

   Staande grafsteen model 'Golf' met afdekplaat in de kleur Steel Grey

   Materiaal

   Een afdekplaat op de omranding bij een grafsteen geeft geen onderhoud. Het graf ziet er altijd netjes en verzorgd uit. Het golfmodel grafsteen is een sierlijke steen. Wanneer je geen grafsteen in een hele donkere of hele lichte kleur wilt, dan is het Steel Grey graniet een goede keuze. Deze harde granietsoort heeft als basis een donker grijze kleur met hierin verschillende lichtgrijze tinten. Ook na jaren op de begraafplaats te hebben gestaan blijft het graniet mooi van kleur. Wij raden je aan om de tekst te kiezen in een zilveren of witte kleur omdat deze het beste leesbaar zijn. Wij zandstralen de tekst verdiept op de grafsteen en kleuren deze daarna in met verf.

   Plaatsing op de begraafplaats

   Een grafsteen in het golfmodel met omranding en afdekplaat mag op bijna elk eigen graf geplaatst worden en soms ook op een algemeen graf. Er moet wel altijd rekening gehouden worden met de plaatsingsregels die de gemeenten voor haar begraafplaatsen hanteert. Wanneer wij de grafsteen met de omranding en afdekplaat op de begraafplaats plaatsen, doen wij dit op een fundering. Wij plaatsen onze grafstenen in heel Nederland.

   Afbeelding of foto

   Met een afbeelding of foto voeg je iets persoonlijks toe aan de grafsteen. Denk bij een afbeelding bijvoorbeeld aan een bloem of tak. Maar ook symbolen als een kruis of trouwringen zijn mogelijk. Een afbeelding kost 85 euro. Als je liever een foto op de grafsteen geplaatst wilt hebben, dan kan dat ook. De foto wordt overgenomen op porselein waarna het porselein wordt gebakken. De foto blijft door dit bakproces mooi van kleur. Een foto kost 150 euro.

   Afmetingen

   Op elke begraafplaats gelden er regels waaraan een te plaatsen grafsteen moet voldoen. Dit geldt ook voor de afmetingen van de grafsteen. Wij zijn bekend met deze regels en zorgen er voor dat de grafsteen van jouw keuze gemaakt wordt volgens de juiste maten. Afmetingen die veel voorkomen op de begraafplaats zijn 180l x 80b x 8d cm, 200l x 90b x 8d cm of 200l x 100b x 8d cm.

   Levertijd

   Een grafsteen heeft 4 maanden levertijd. In deze maanden produceren wij de grafsteen, zorgen we dat de gewenste tekst op de letterplaat komt en vragen we de plaatsingsvergunning aan bij de gemeente. Als de grafsteen klaar is en wij de vergunning van de gemeente hebben ontvangen, dan kan de grafsteen op de begraafplaats worden geplaatst. Na plaatsing nemen wij altijd telefonisch contact op met de rechthebbende van het graf. Wij proberen dit altijd op dezelfde dag door te geven.

   Vergunningaanvraag

   De gemeente moet een vergunning afgeven voordat een grafsteen geplaatst mag worden op de begraafplaats. Wij vragen deze vergunning voor jou aan bij de gemeente. Er worden door de gemeente vergunningskosten in rekening gebracht. Hiervoor stuurt de gemeente een factuur rechtstreeks naar de rechthebbende van het graf. Soms ontvangen wij de factuur omdat we de vergunning hebben aangevraagd. In dat geval zullen wij de vergunningskosten aan je doorberekenen.

   G2013

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen ontvangen voor een grafsteen?

   Vraag hier gratis kleurstalen aan.

   Klik op 'Meer informatie' om uitleg te krijgen hoe alles in zijn werk gaat.

   Meer informatie

   Stap 1: Plaats de bestelling via Grafsteenwinkel.nl
   Stap 2: Binnen 1 week ontvang je een bevestiging en proefdruk
   Stap 3: Controleer de bevestiging en proefdruk goed
   Stap 4: Ondertekenen en retour sturen

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Staande grafsteen model 'Golf' met afdekplaat in de kleur Steel Grey

    Staande grafsteen model 'Golf' met afdekplaat in de kleur Steel Grey

    € 2.500,-

    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company