Terug

Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Glittery White

  • Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Glittery White
  • Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Glittery White
  • Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Glittery White

  Bel 085 - 303 1234 voor een afspraak in één van onze winkels of bij je thuis

   De vermelde prijs van deze grafsteen is altijd inclusief plaatsing op de begraafplaats. Deze staande grafsteen is gemaakt van het materiaal Glittery White. Dit 'Hartmodel' bestaat uit een letterplaat, omranding en een afdekplaat.

   € 2.700,-

   Productomschrijving

   Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Glittery White

   Materiaal
   Een graf wat er altijd netjes en verzorgd uitziet is een grafsteen met een afdekplaat. Doordat er een afdekplaat op het graf ligt, kan er geen onkruid groeien. Je hebt dus geen onderhoud aan het graf. Wanneer je niet in de buurt van het graf woont, of zelf het graf niet kan onderhouden, kan een afdekplaat een goede oplossing zijn. Deze grafsteen in het hartmodel is uitgevoerd in Glittery White graniet. Dit graniet is een harde graniet soort, de kleur van het materiaal blijft mooi, ook na jaren op de begraafplaats te hebben gestaan. Glittery White is een witte steen met hierin verschillende grijze/beige/roze/zwarte spikkels. De tekst kun je het beste kiezen in de kleur wit of zwart, waarbij zwart het meeste contrast geeft met de witte steen. De tekst zoals jij die op de steen wilt hebben, zandstralen wij verdiept op de letterplaat en kleuren deze daarna in met verf.


   Plaatsing op de begraafplaats
   Deze grafsteen in het hartmodel mag met een afdekplaat op een eigen graf en soms ook op een algemeen graf geplaatst worden. De gemeente bepaalt waaraan een grafsteen op de begraafplaats moet voldoen. Hier moet altijd rekening mee worden gehouden. Wij zorgen er voor dat bij het plaatsen de grafsteen en de afdekplaat op een betonnen fundering worden gezet. Omdat wij grafstenen in heel Nederland plaatsen, komen we ook op de begraafplaats bij jou in de buurt.


   Afbeelding of foto
   Je kunt een afbeelding of foto op de grafsteen laten plaatsen. Wij hebben verschillende afbeeldingen die mogelijk zijn, zoals een gebroken korenaar, olijftak of bloem. Maar ook afbeeldingen van een sportattribuut, gereedschap of voertuig zijn mogelijk. Een afbeelding kost 95 euro en wordt op de grafsteen gezandstraald en ingeschilderd met verf. Het is ook mogelijk om een porseleinen foto van jouw dierbare op de grafsteen te plaatsen. Een foto kost 150 euro. De gewenste foto wordt overgenomen op het porselein en daarna wordt het porselein gebakken. Hierdoor blijft de kleur van de foto mooi.


   Afmetingen
   De gemeenten hebben voor de begraafplaatsen richtlijnen en eisen waaraan een grafsteen moet voldoen. De grafsteen mag anders niet geplaatst worden. Deze richtlijnen en eisen zijn voor elke begraafplaats weer anders. De grafsteen moet onder andere aan bepaalde afmetingen qua breedte, lengte, hoogte en de dikte voldoen. Omdat wij in heel Nederland onze grafstenen plaatsen, zijn wij bekend met al deze richtlijnen en eisen. Wij maken de grafsteen van jouw keuze dan ook in de juiste afmetingen. De afmetingen die veel voorkomen bij grafstenen zijn 180l x 80b x 8d cm, 200l x 90b x 8d cm en 200l x 100b x 8d cm.


   Levertijd
   De levertijd van een grafsteen is 4 maanden. Tijdens deze maanden maken wij de grafsteen van jouw keuze en zorgen wij er voor dat de gewenste tekst op de steen komt te staan. Ook vragen wij voor jou bij de betreffende gemeente de plaatsingsvergunning aan. Zodra wij de vergunning van de gemeente binnen hebben en de grafsteen klaar is, dan kunnen wij de steen gaan plaatsen op de begraafplaats. Je wordt telefonisch op de hoogte gebracht wanneer wij de grafsteen hebben geplaatst. Wij proberen dit altijd op dezelfde dag als de plaatsing te doen.


   Vergunningaanvraag
   Voordat een grafsteen op de begraafplaats gezet mag worden, moet de gemeente eerst een vergunning hiervoor afgeven. Wij vragen deze plaatsingsvergunning voor je aan bij de gemeente, je hoeft dit niet zelf te doen. Voor het afgeven van een vergunning rekent de gemeente zogenaamde vergunningskosten. Deze kosten worden door de gemeente rechtstreeks aan de rechthebbende van het graf berekend. In een enkel geval krijgen wij als aanvrager van de vergunning de factuur met de vergunningskosten. Wij zullen deze kosten dan aan jou doorberekenen.

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen ontvangen voor een grafsteen?

   Vraag hier gratis kleurstalen aan.

   Klik op 'Meer informatie' om uitleg te krijgen hoe alles in zijn werk gaat.

   Meer informatie

   Stap 1: Plaats de bestelling via Grafsteenwinkel.nl
   Stap 2: Binnen 1 week ontvang je een bevestiging en proefdruk
   Stap 3: Controleer de bevestiging en proefdruk goed
   Stap 4: Ondertekenen en retour sturen

   Vraag een offerte en proefdruk aan

   Vraag een offerte en proefdruk aan

   Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte en proefdruk van dit product.

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Glittery White

    Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Glittery White

    € 2.700,-

    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company