Terug

Profiteer nu nog van de oude prijzen. Per 15 juni gaan de prijzen van alle grafstenen gemiddeld € 125,- omhoog.

Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Himalaya Blue

  • Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Himalaya Blue
  • Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Himalaya Blue
  • Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Himalaya Blue

  Bel 085 - 303 1234 voor een afspraak in één van onze winkels of bij je thuis

   De vermelde prijs van deze grafsteen is altijd inclusief plaatsing op de begraafplaats. Deze staande grafsteen is gemaakt van het materiaal Himalaya Blue. Dit 'Hartmodel' bestaat uit een letterplaat, omranding en een afdekplaat.

   € 2.700,-

   Productomschrijving

   Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Himalaya Blue

   Materiaal
   Een afdekplaat bij een staande grafsteen vormt een geheel waar geen onderhoud aan is. Deze grafsteen in hartmodel is uitgevoerd in Himalaya Blue graniet. Dit is een harde graniet soort, wat betekent dat het graniet kleurvast is. De kleur Himalaya Blue laat zich het beste omschrijven als roze/rood met bruine/zwarte/grijze tinten erin. Voor de kleur van de tekst raden wij aan om deze te kiezen in wit of zilver, dit is het beste leesbaar op het Himalaya Blue graniet. De tekst wordt verdiept in de steen gezandstraald en met verf ingekleurd.


   Plaatsing op de begraafplaats
   De grafsteen in het hartmodel mag met een afdekplaat op een eigen graf geplaatst worden en vaak ook op een algemeen graf. Wel moet er rekening gehouden worden met een aantal eisen die door de gemeente aan grafstenen worden gesteld. Deze eisen kunnen per begraafplaats verschillen. Wij plaatsen de grafsteen met de afdekplaat op een betonnen fundering. Grafstenen worden in heel Nederland door ons geplaatst, dus we komen ook bij jou in de buurt.


   Afbeelding of foto
   Een foto of afbeelding voegt iets persoonlijks toe aan de grafsteen. Het is mogelijk om een porseleinen foto van jouw dierbare op de grafsteen te plaatsen. Een foto kost 150 euro. Liever een afbeelding van iets wat passend is bij jouw dierbare? Wij hebben verschillende mogelijkheden. Zo zijn er afbeeldingen van dieren, bloemen, voertuigen of muziekinstrumenten. Een afbeelding op de grafsteen plaatsen kost 85 euro.


   Afmetingen
   Op elke begraafplaats gelden er eisen waar een grafsteen aan moet voldoen. Het is anders niet mogelijk om de grafsteen op de begraafplaats te plaatsen. Binnen deze eisen zijn ook de afmetingen opgenomen, zoals de breedte, lengte, hoogte en de dikte van de steen. Deze plaatsingseisen worden door de gemeente bepaald en kunnen dus per begraafplaats verschillen. Wij plaatsen onze grafstenen door heel Nederland, al deze plaatsingseisen zijn bij ons bekend. Wij maken de grafsteen van jouw keuze volgens deze eisen, zodat de grafsteen zonder problemen op de begraafplaats gezet mag worden. Afmetingen van grafstenen die vaak voorkomen zijn 180l x 80b x 8d cm, 200l x 90b x 8d cm of 200l x 100b x 8d cm.


   Levertijd
   De levertijd die wij hebben voor grafstenen is 4 maanden. In deze periode wordt de grafsteen gemaakt en zorgen wij er voor dat de gewenste tekst op de steen komt te staan. Ook vragen wij bij de gemeente de plaatsingsvergunning voor je aan. Deze vergunning is nodig om de grafsteen te mogen plaatsen op de begraafplaats. Als de gemeente de vergunning heeft afgegeven en de grafsteen uit productie komt, dan kunnen wij de grafsteen gaan plaatsen. Je wordt telefonisch op de hoogte gebracht, zodra wij de grafsteen hebben geplaatst. Wij proberen dit altijd dezelfde dag te doen.


   Vergunningaanvraag
   De gemeente moet een vergunning afgeven voor het plaatsen van een grafsteen. Wij vragen deze vergunning voor je aan, dit hoef je niet zelf te doen. De vergunningskosten die de gemeente rekent voor het afgeven van de vergunning worden altijd rechtstreeks naar de rechthebbende van het graf gefactureerd. In een enkel geval ontvangen wij de factuur van de vergunningskosten, omdat wij deze voor jou hebben aangevraagd. Wij zullen de vergunningskosten dan aan jou doorberekenen.

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen ontvangen voor een grafsteen?

   Vraag hier gratis kleurstalen aan.

   Klik op 'Meer informatie' om uitleg te krijgen hoe alles in zijn werk gaat.

   Meer informatie

   Stap 1: Plaats de bestelling via Grafsteenwinkel.nl
   Stap 2: Binnen 1 week ontvang je een bevestiging en proefdruk
   Stap 3: Controleer de bevestiging en proefdruk goed
   Stap 4: Ondertekenen en retour sturen

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Himalaya Blue

    Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Himalaya Blue

    € 2.700,-

    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company