Terug

Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Steel Grey

  • Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Steel Grey
  • Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Steel Grey
  • Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Steel Grey

  Bel 085 - 303 1234 voor een afspraak in één van onze winkels of bij je thuis

   De vermelde prijs van deze grafsteen is altijd inclusief plaatsing op de begraafplaats. Deze staande grafsteen is gemaakt van het materiaal Steel Grey. Dit 'Hartmodel' bestaat uit een letterplaat, omranding en een afdekplaat.

   € 2.650,-

   Productomschrijving

   Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Steel Grey

   Materiaal
   Een afdekplaat wordt vaak bij een grafsteen gekozen wanneer je geen onderhoud aan het graf wilt hebben. Met een afdekplaat groeit er namelijk geen onkruid en het graf ziet er zo altijd verzorgd uit. Deze grafsteen in de vorm van een hart is uitgevoerd in Steel Grey graniet. Steel Grey is een harde graniet soort, grijs van kleur met lichte en donkere grijstinten er in. Wij raden aan om de door jou gewenste tekst op de grafsteen te kiezen in de kleur zilver of wit. Dit is namelijk het beste leesbaar op het Steel Grey graniet. De tekst wordt op de letterplaat ingeschilderd met verf, nadat deze hierop is gezandstraald.


   Plaatsing op de begraafplaats
   De grafsteen in hartmodel mag met afdekplaat op een eigen graf en soms ook op een algemeen graf geplaatst worden. Dit is afhankelijk van de plaatsingsregels die geldig zijn op de begraafplaatsen. Wij plaatsen onze grafstenen door heel Nederland, al deze plaatsingsregels van de begraafplaatsen zijn bij ons bekend. De grafsteen met afdekplaat worden op een betonnen funderingsplaat geplaatst op de begraafplaats.


   Afbeelding of foto
   Een persoonlijke toevoeging aan de grafsteen is het plaatsen van een foto van jouw dierbare of een afbeelding wat kenmerkend is voor de overledene. Er zijn verschillende afbeeldingen mogelijk. Bijvoorbeeld een sportattribuut wanneer jouw dierbare een sportfanaat was. De afbeelding wordt op de letterplaat verdiept gezandstraald en daarna ingekleurd met verf. Een afbeelding kost 85 euro. Wil je liever een foto van de overledene op de grafsteen? Dat kan ook. De foto wordt overgenomen op porselein. Het porselein wordt daarna gebakken zodat de kleur van de foto langer mooi blijft. Een foto kost 150 euro.


   Afmetingen
   Wij leveren grafstenen in verschillende maten, bijvoorbeeld 180l x 80b x 8d cm, 200l x 90b x 8d cm en 200l x 100b x 8d cm. Welke maat de door jouw gekozen grafsteen moet hebben, hangt af van de plaatsingsregels die gelden op de betreffende begraafplaats. Deze plaatsingsregels zijn bij ons bekend, wij zorgen er voor dat de grafsteen met de afdekplaat op de juiste maat gemaakt worden.


   Levertijd
   Wij hebben een levertijd van 4 maanden. In deze 4 maanden wordt de grafsteen geproduceerd en plaatsen wij de gewenste tekst op de letterplaat. Ook vragen wij voor jou de plaatsingsvergunning aan bij de gemeente. Als de grafsteen uit productie komt en wij de vergunning van de gemeente ontvangen hebben, dan kunnen wij de steen gaan plaatsen op de begraafplaats. Zodra wij de grafsteen geplaatst hebben, word je hiervan telefonisch op de hoogte gebracht.


   Vergunningaanvraag
   Een grafsteen mag pas op de begraafplaats gezet worden als daar door de gemeente een vergunning voor afgegeven is. Wij vragen deze plaatsingsvergunning voor jou aan bij de gemeente. De gemeente rekent voor het afgeven van de vergunning zogenaamde vergunningskosten, welke rechtstreeks naar de rechthebbende van het graf gefactureerd worden. Soms ontvangen wij als aanvrager van de vergunning de factuur. Wij zullen deze kosten dan aan je doorberekenen.

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen ontvangen voor een grafsteen?

   Vraag hier gratis kleurstalen aan.

   Klik op 'Meer informatie' om uitleg te krijgen hoe alles in zijn werk gaat.

   Meer informatie

   Stap 1: Plaats de bestelling via Grafsteenwinkel.nl
   Stap 2: Binnen 1 week ontvang je een bevestiging en proefdruk
   Stap 3: Controleer de bevestiging en proefdruk goed
   Stap 4: Ondertekenen en retour sturen

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Steel Grey

    Staande grafsteen 'Hartmodel' met afdekplaat in de kleur Steel Grey

    € 2.650,-

    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company