Terug

Profiteer nu nog van de oude prijzen. Per 15 juni gaan de prijzen van alle grafstenen gemiddeld € 125,- omhoog.

Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en donker grind in de kleur Himalaya Blue

  • Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en donker grind in de kleur Himalaya Blue
  • Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en donker grind in de kleur Himalaya Blue
  • Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en donker grind in de kleur Himalaya Blue

  Bel 085 - 303 1234 voor een afspraak in één van onze winkels of bij je thuis

   De vermelde prijs van deze grafsteen is altijd inclusief plaatsing op de begraafplaats. Deze staande grafsteen is gemaakt van het materiaal Himalaya Blue. Dit 'hartmodel' bestaat uit een letterplaat, omranding en donker grind.

   € 2.350,-

   Productomschrijving

   Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en donker grind in de kleur Himalaya Blue

   Materiaal

   Een staande grafsteen wordt vaak samen met een omranding geplaatst. Met een omranding creëer je als het ware een plek om te herdenken. Deze grafsteen in hartvorm is uitgevoerd in de kleur Himalaya Blue. Deze kleur varieert in rode/roze en bruine/grijze/zwarte tinten en combineert mooi met het donkere grind wat binnen de omranding ligt. Wij adviseren om de gewenste tekst die op de grafsteen moet komen te staan, te kiezen in de kleur zilver of wit. Dit is het beste leesbaar op het Himalaya Blue graniet. De tekst wordt op de steen gezandstraald en met verf ingekleurd.

   Plaatsing op de begraafplaats

   Een staande grafsteen inclusief omranding mag op eigen graven geplaatst worden en vaak ook op algemene graven. Wel moet altijd rekening gehouden worden met de plaatsingsregels die de gemeenten hanteren voor grafstenen op begraafplaatsen. De grafsteen wordt door ons, inclusief omranding, op een fundering geplaatst en daarna vullen we de omranding op met grind in een donkere kleur. Onze grafstenen plaatsen wij in heel Nederland.   

   Afbeelding of foto

   Naast de tekst op de grafsteen komt te staan, kun je er ook voor kiezen om een afbeelding of foto toe te voegen. Afbeeldingen van bijvoorbeeld een bloem, aar of tak. Maar er zijn ook afbeeldingen van dieren, auto’s of muzieknoten. De afbeelding wordt op de grafsteen gezandstraald en ingeschilderd met verf. Een afbeelding kost 85 euro. Liever een foto van jouw dierbare op de steen? Dat kan ook. De foto die je geplaatst wilt hebben, wordt overgenomen op porselein. Daarna wordt het porselein gebakken waardoor de kleur van de foto mooi blijft. De porseleinen foto kost 150 euro.

   Afmetingen

   Elke gemeente hanteert haar eigen regels als het om afmetingen van grafstenen gaat. Wij weten van de regels af en zorgen er dan ook voor dat de grafsteen van jouw keuze volgens de juiste afmetingen gemaakt wordt. Veel voorkomende afmetingen van grafstenen zijn 180l x 80b x 8d cm, 200l x 90b x 8d cm of 200l x 100b x 8d cm.

   Levertijd

   De levertijd van onze grafstenen is 4 maanden. In deze periode wordt de grafsteen gemaakt en zandstralen wij de gewenste tekst op de letterplaat. Wij vragen ook de plaatsingsvergunning voor je aan bij de gemeente, welke nodig is om de grafsteen te mogen plaatsen op de begraafplaats. Wanneer de grafsteen gemaakt is en de vergunning binnen is, plaatsen wij de grafsteen op de begraafplaats. Zodra wij geplaatst hebben, brengen we je hiervan telefonisch op de hoogte. We proberen dat altijd op dezelfde dag als de plaatsing te doen.

   Vergunningaanvraag

   De gemeente moet een vergunning afgeven voor het plaatsen van een grafsteen. Deze vergunning vragen wij voor jou aan. De kosten die aan het afgeven van deze vergunning verbonden zijn, worden door de gemeente rechtstreeks naar de rechthebbende van het graf gefactureerd. In een enkel geval krijgen wij de factuur van deze kosten, omdat wij de vergunning hebben aangevraagd. In dat geval zullen wij de kosten dan aan jou doorberekenen.

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen ontvangen voor een grafsteen?

   Vraag hier gratis kleurstalen aan.

   Klik op 'Meer informatie' om uitleg te krijgen hoe alles in zijn werk gaat.

   Meer informatie

   Stap 1: Plaats de bestelling via Grafsteenwinkel.nl
   Stap 2: Binnen 1 week ontvang je een bevestiging en proefdruk
   Stap 3: Controleer de bevestiging en proefdruk goed
   Stap 4: Ondertekenen en retour sturen

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en donker grind in de kleur Himalaya Blue

    Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en donker grind in de kleur Himalaya Blue

    € 2.350,-

    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company