Terug

Profiteer nu nog van de oude prijzen. Per 15 juni gaan de prijzen van alle grafstenen gemiddeld € 125,- omhoog.

Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en donker grind in de kleur Steel Grey

  • Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en donker grind in de kleur Steel Grey
  • Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en donker grind in de kleur Steel Grey
  • Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en donker grind in de kleur Steel Grey

  Bel 085 - 303 1234 voor een afspraak in één van onze winkels of bij je thuis

   De vermelde prijs van deze grafsteen is altijd inclusief plaatsing op de begraafplaats.
   Deze staande grafsteen is gemaakt van het materiaal Steel Grey. Dit 'hartmodel' bestaat uit een letterplaat, omranding en donker grind.

   € 2.300,-

   Productomschrijving

   Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en donker grind in de kleur Steel Grey

   Materiaal

   Vaak wordt een omranding bij een grafsteen gekozen, omdat het graf altijd een nette en verzorgde indruk geeft. Wanneer je de omranding opvult met grind in een donkere kleur geeft dit weinig onderhoud aan het graf. Dit donkere grind past goed bij het grijze van het Steel Grey graniet. Steel Grey is een goede kleur wanneer je geen hele donkere grafsteen wilt. Steel Grey is grijs van kleur met donkere en lichte grijstinten er in. Ons advies is om de tekst in de kleur wit of zilver te kiezen, dit is namelijk het beste leesbaar. We zandstralen de gewenste tekst op de letterplaat en verven deze daarna in.

   Plaatsing op de begraafplaats

   Een hartmodel grafsteen met omranding mag op bijna elk eigen graf geplaatst worden en soms ook op een algemeen graf. Dit is afhankelijk van de plaatsingsregels die de gemeente voor haar begraafplaatsen hanteert. Wij zijn op de hoogte van deze regels en weten wat de mogelijkheden zijn. Wij plaatsen grafstenen in heel Nederland. De grafsteen en omranding wordt door ons op een fundering gezet en de omranding vullen wij op met grind in een donkere kleur.

   Afbeelding of foto

   Iets persoonlijks toevoegen aan een gedenksteen kan bijvoorbeeld door het plaatsen van een afbeelding of een foto. Zo kun je een afbeelding kiezen welke typerend voor de overledene is, bijvoorbeeld een bepaald dier, muziekinstrument of misschien wel een motor of vrachtwagen. De afbeelding zandstralen wij op de steen waarna deze ingekleurd wordt met verf. Een afbeelding kost 85 euro. Wanneer je kiest voor een foto, dan wordt deze overgenomen op porselein en gebakken. Door het bakken van het porselein blijft de kleur van de foto mooi. Een foto kost 150 euro.

   Afmetingen

   Wij maken grafstenen in verschillende afmetingen. Welke afmeting de grafsteen van jouw keuze moet hebben, hangt af van de regels die de gemeente op de begraafplaats hanteert. Wij zijn bekend met deze regels en zorgen er dan ook voor dat de grafsteen en omranding op de juiste maat gemaakt worden. Afmetingen die heel vaak voorkomen, zijn 180l x 80b x 8d cm, 200l x 90b x 8d cm of 200l x 100b x 8d cm.

   Levertijd

   Wij hanteren een levertijd van 4 maanden. In deze maanden vragen wij de vergunning voor het plaatsen bij de gemeente aan en wordt de grafsteen gemaakt. Ook zorgen wij er voor dat de gewenste tekst op de letterplaat komt te staan. Zodra de vergunning van de gemeente ontvangen is en de grafsteen uit productie komt, dan wordt de grafsteen op de begraafplaats geplaatst. Er wordt altijd telefonisch contact opgenomen wanneer wij de steen hebben geplaatst. Wij streven er naar om dit altijd op de zelfde dag als de plaatsing te doen.

   Vergunningaanvraag

   Een grafsteen mag alleen op de begraafplaats geplaatst worden als daar een vergunning voor aangevraagd en afgegeven is. Wij vragen deze vergunning voor jou aan, dit hoef je niet zelf te doen. De kosten die de gemeente voor deze vergunning rekent, worden altijd rechtstreeks naar de rechthebbende van het graf gefactureerd. In een enkel geval komt de factuur bij ons als aanvrager terecht. Wij zullen deze kosten dan aan je doorberekenen.

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen ontvangen voor een grafsteen?

   Vraag hier gratis kleurstalen aan.

   Klik op 'Meer informatie' om uitleg te krijgen hoe alles in zijn werk gaat.

   Meer informatie

   Stap 1: Plaats de bestelling via Grafsteenwinkel.nl
   Stap 2: Binnen 1 week ontvang je een bevestiging en proefdruk
   Stap 3: Controleer de bevestiging en proefdruk goed
   Stap 4: Ondertekenen en retour sturen

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en donker grind in de kleur Steel Grey

    Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en donker grind in de kleur Steel Grey

    € 2.300,-

    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company