Terug

Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Glittery White

  • Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Glittery White
  • Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Glittery White
  • Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Glittery White

  Bel 085 - 303 1234 voor een afspraak in één van onze winkels of bij je thuis

   De vermelde prijs van deze grafsteen is altijd inclusief plaatsing op de begraafplaats. Deze staande grafsteen is gemaakt van het materiaal Glittery White. Dit 'hartmodel' bestaat uit een letterplaat, omranding en grond.

   € 2.350,-

   Productomschrijving

   Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Glittery White

   Materiaal

   Als nabestaande wil je voor jouw dierbare een graf wat er altijd netjes en verzorgd uitziet. Wanneer je een grafsteen combineert met een omranding, blijft de invulling van de omranding, zoals grind of beplanting, altijd binnen de omrandingsbanden op het graf liggen. Dit geeft een verzorgde indruk. Bij deze grafsteen in hartmodel is de omranding opgevuld met grond. Hier kun je naar eigen wensen een invulling aan geven door het plaatsen van bloemen en/of planten. Het Glittery White graniet waarin deze grafsteen is uitgevoerd, is een harde graniet soort. De kleur van het materiaal blijft mooi, ook na jaren op de begraafplaats te hebben gestaan. Glittery White is een witte steen met verschillende grijze/beige/roze/zwarte spikkels erin. Voor de tekst adviseren wij deze in de kleur zwart of wit te nemen, waarbij de zwarte letters het beste leesbaar zijn. De gewenste tekst wordt door ons op de steen verdiept gezandstraald en daarna ingeschilderd met verf.  

   Plaatsing op de begraafplaats

   De grafsteen in de vorm van een hart mag samen met de omranding op een eigen graf geplaatst worden en vaak ook op een algemeen graf. Wel moet altijd rekening gehouden worden met de richtlijnen en regels die er op elke begraafplaats gelden voor grafstenen. Bij het plaatsen zorgen wij er voor dat de grafsteen met omranding gezet wordt op een betonnen fundering. Daarna vullen wij de omranding op met grond, zodat je zelf plantjes en/of bloemen op het graf kunt zetten. Wij plaatsen onze grafstenen in heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. 

   Afbeelding of foto

   Bij de gewenste tekst op de steen kun je ook nog een afbeelding of een foto plaatsen. Wanneer je een foto wilt, dan wordt deze overgenomen op porselein en daarna gebakken. Zo blijft de foto mooi van kleur. De porseleinen foto kost 150 euro. Wil je liever een afbeelding? Hierin hebben wij ook diverse mogelijkheden. Een afbeelding wordt door ons ingeschilderd met verf, nadat deze verdiept op de letterplaat is ingestraald. Een afbeelding toevoegen op de letterplaat kost 85 euro. 

   Afmetingen

   Op de begraafplaats zijn er richtlijnen en eisen waar een grafsteen aan moet voldoen, de grafsteen mag anders niet geplaatst worden. Deze richtlijnen en eisen worden door de gemeente bepaalt en verschillen per begraafplaats. In deze eisen en richtlijnen zijn onder andere de afmetingen van de grafsteen opgenomen. De steen moet aan een bepaalde breedte, lengte, hoogte en de dikte voldoen. Omdat wij onze grafstenen door heel Nederland plaatsen, zijn wij bekend met al deze richtlijnen en eisen. Wij zorgen er dan ook voor dat de grafsteen van jouw keuze in de juiste afmetingen gemaakt wordt. Veel voorkomende afmetingen van grafstenen zijn 180l x 80b x 8d cm, 200l x 90b x 8d cm en 200l x 100b x 8d cm. 

   Levertijd

   Onze levertijd is 4 maanden. In deze 4 maanden wordt de grafsteen van jouw keuze gemaakt, zetten wij de door jou gewenste tekst op de letterplaat en vragen wij voor jou de plaatsingsvergunning bij de gemeente aan. Als de grafsteen klaar is en de gemeente de vergunning heeft afgegeven, dan zal de steen op de begraafplaats worden geplaatst. Zodra wij de grafsteen geplaatst hebben, nemen wij altijd telefonisch contact met je op om dit door te geven.  

   Vergunningaanvraag

   Voor het plaatsen van een grafsteen is een vergunning van de gemeente nodig. Deze vergunning vragen wij voor jou aan, je hoeft dit niet zelf te doen. De gemeente rekent voor het afgeven van een vergunning zogenaamde vergunningskosten. Deze kosten worden door de gemeente rechtstreeks naar de rechthebbende van het graf gefactureerd. Een enkele keer ontvangen wij als aanvrager van de vergunning de factuur. Wij berekenen deze vergunningskosten dan aan jou door.

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen ontvangen voor een grafsteen?

   Vraag hier gratis kleurstalen aan.

   Klik op 'Meer informatie' om uitleg te krijgen hoe alles in zijn werk gaat.

   Meer informatie

   Stap 1: Plaats de bestelling via Grafsteenwinkel.nl
   Stap 2: Binnen 1 week ontvang je een bevestiging en proefdruk
   Stap 3: Controleer de bevestiging en proefdruk goed
   Stap 4: Ondertekenen en retour sturen

   Vraag een offerte en proefdruk aan

   Vraag een offerte en proefdruk aan

   Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte en proefdruk van dit product.

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Glittery White

    Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Glittery White

    € 2.350,-

    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company