Terug

Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Himalaya Blue

  • Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Himalaya Blue
  • Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Himalaya Blue
  • Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Himalaya Blue

  Bel 085 - 303 1234 voor een afspraak in één van onze winkels of bij je thuis

   De vermelde prijs van deze grafsteen is altijd inclusief plaatsing op de begraafplaats. Deze staande grafsteen is gemaakt van het materiaal Himalaya Blue. Dit 'hartmodel' bestaat uit een letterplaat, omranding en grond.

   € 2.350,-

   Productomschrijving

   Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Himalaya Blue

   Materiaal

   Een omranding wordt vaak toegevoegd bij een staande grafsteen, je creëert hiermee een duidelijke plek om te herdenken. Ook ziet het graf er met een omranding altijd net en verzorgd uit. Als je de omranding opvult met grond, kun je naar eigen wens het graf aanplanten met bloemen en/of planten. Het Himalaya Blue graniet waarin deze grafsteen is uitgevoerd, is een harde graniet soort. Dat betekend dat de kleur mooi blijft, ook na jaren op de begraafplaats te hebben gestaan. De kleur Himalaya Blue varieert in roze/rode en bruine/zwarte/grijze tinten. Wij adviseren om de tekst te kiezen in de kleur wit of zilver, dit is het beste leesbaar op het Himalaya Blue graniet. De tekst wordt verdiept in de steen gezandstraald en met verf ingekleurd. 

   Plaatsing op de begraafplaats

   Deze grafsteen in hartmodel mag samen met een omranding op eigen graven geplaatst worden en vaak ook op de algemene graven. Er moet wel altijd rekening gehouden worden met de plaatsingsregels die voor grafstenen gelden op de begraafplaats. Deze plaatsingsregels worden door de gemeenten bepaald. Wij plaatsen de grafsteen en de omranding op een betonnen funderingsplaat. De omranding zal opgevuld worden met grond. Grafstenen worden door ons in heel Nederland geplaatst, dus ook op de begraafplaats bij jou in de buurt.    

   Afbeelding of foto

   Het is mogelijk om op de grafsteen ook een foto of afbeelding te plaatsen. Een foto wordt overgenomen op porselein. Het porselein wordt gebakken en door dit bakproces blijft de kleur van de foto mooi. Een porseleinen foto kost 150 euro. Liever een afbeelding van bijvoorbeeld trouwringen, een bloem of dier? Wij hebben verschillende afbeeldingen die mogelijk zijn. Een afbeelding kost 85 euro. 

   Afmetingen

   Op de begraafplaats gelden er plaatsingsregels waar een grafsteen aan moet voldoen, de grafsteen mag anders niet op de begraafplaats neergezet worden. In deze regels zijn ook de afmetingen opgenomen, zoals de breedte, lengte, hoogte en de dikte van de steen. Deze plaatsingsregels kunnen per begraafplaats verschillen, maar zijn bij ons bekend. Wij zorgen er dan ook voor dat de grafsteen van jouw keuze volgens deze regels gemaakt wordt. Afmetingen van grafstenen die vaak voorkomen zijn 180l x 80b x 8d cm, 200l x 90b x 8d cm en 200l x 100b x 8d cm. 

   Levertijd

   Wij hebben een levertijd van 4 maanden voor onze grafstenen. Tijdens deze 4 maanden wordt de grafsteen geproduceerd en beletteren wij de steen met de gewenste tekst. Ook vragen wij de plaatsingsvergunning voor je aan bij de gemeente. Deze is nodig om de grafsteen te mogen plaatsen op de begraafplaats. Als de vergunning is afgegeven en de grafsteen gemaakt is, dan kunnen wij de grafsteen gaan plaatsen. Zodra wij de steen op de begraafplaats gezet hebben, wordt je hiervan telefonisch op de hoogte gebracht. Wij streven er naar om dit altijd op dezelfde dag als de plaatsing te doen. 

   Vergunningaanvraag

   Een grafsteen mag niet zomaar op de begraafplaats gezet worden. Hier moet de gemeente toestemming voor geven door middel van een plaatsingsvergunning. Deze vergunning vragen wij bij de betreffende gemeente voor jou aan. De gemeente rekent hier vergunningskosten voor, deze kosten worden altijd rechtstreeks naar de rechthebbende van het graf gefactureerd. Heel soms ontvangen wij de factuur van de vergunningskosten, omdat wij de vergunning voor je hebben aangevraagd. In dat geval zullen wij de vergunningskosten aan jou doorberekenen.

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen ontvangen voor een grafsteen?

   Vraag hier gratis kleurstalen aan.

   Klik op 'Meer informatie' om uitleg te krijgen hoe alles in zijn werk gaat.

   Meer informatie

   Stap 1: Plaats de bestelling via Grafsteenwinkel.nl
   Stap 2: Binnen 1 week ontvang je een bevestiging en proefdruk
   Stap 3: Controleer de bevestiging en proefdruk goed
   Stap 4: Ondertekenen en retour sturen

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Himalaya Blue

    Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Himalaya Blue

    € 2.350,-

    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company