Terug

Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Zwart Graniet

  • Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Zwart Graniet
  • Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Zwart Graniet
  • Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Zwart Graniet

  Bel 085 - 303 1234 voor een afspraak in één van onze winkels of bij je thuis

   De vermelde prijs van deze grafsteen is altijd inclusief plaatsing op de begraafplaats. Deze staande grafsteen is gemaakt van het materiaal Zwart Graniet. Dit 'hartmodel' bestaat uit een letterplaat, omranding en licht grind.

   € 2.400,-

   Productomschrijving

   Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Zwart Graniet

   Materiaal

   Bij een gedenksteen wordt vaak gekozen voor een omranding. Met een omranding vormt er een ruimte waar het grind en/of beplanting in blijft liggen, het graf ziet er verzorgd uit. Deze grafsteen in hartmodel is uitgevoerd in zwart graniet. Dit is een harde graniet soort, de diep zwarte kleur blijft mooi en combineert goed met grind in een lichte kleur. De letterplaat in de vorm van een hart valt meteen op tussen de vaak rechthoekige grafstenen op de begraafplaats. Aangeraden wordt om de tekst in een zilveren of witte kleur te nemen, dit is namelijk op het zwarte graniet het beste leesbaar. De tekst zandstralen wij verdiept op de letterplaat en verven deze daarna in met de gewenste kleur. 

   Plaatsing op de begraafplaats

   Wij plaatsen grafstenen in heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Een grafsteen in de vorm van een hart mag, inclusief omranding, op bijna elk eigen graf geplaatst worden. Op een algemeen graf is dit ook vaak mogelijk, dit is wel afhankelijk van de plaatsingsregels die door de gemeente voor de begraafplaatsen bepaald worden. Wanneer wij de grafsteen plaatsen doen wij dit op een fundering die onder de omranding en de grafsteen komt te liggen. De omranding vullen we op met grind in een lichte kleur. 

   Afbeelding of foto

   Wil je iets persoonlijks aan de grafsteen toevoegen, denk dan eens aan een afbeelding of foto. Wij hebben verschillende afbeeldingen van bloemen, takken en dieren. Maar ook een zonsondergang of religieus symbool is mogelijk. Kies een afbeelding die bij de overledene past. Liever een foto van jouw dierbare op de grafsteen? Dat is ook mogelijk. De foto die je op de grafsteen wilt hebben, wordt op porselein overgenomen en gebakken. De kleur van de foto blijft door dit bakproces mooi. Een afbeelding kost 85 euro en een foto 150 euro. 

   Afmetingen

   De afmetingen van een grafsteen verschillen per begraafplaats, omdat elke begraafplaats andere regels hiervoor hanteert. Deze regels worden bepaald door de gemeente en zijn bij ons bekend. We maken de grafsteen van jouw keuze, inclusief omranding, dan ook op de juist maat. De meest voorkomende maten zijn 180l x 80b x 8d cm, 200l x 90b x 8d cm of 200l x 100b x 8d cm.

   Levertijd

   Wij hanteren een levertijd van 4 maanden. In deze maanden produceren en beletteren wij de grafsteen en zorgen er voor dat de plaatsingsvergunning bij de betreffende gemeente geregeld wordt. Wanneer de grafsteen klaar is en de plaatsingsvergunning binnen is, dan gaan wij de grafsteen op de begraafplaats zetten. Zodra de grafsteen op de begraafplaats geplaatst is, zullen we (dezelfde dag nog) telefonisch contact met je opnemen om dit aan je door te geven. 

   Vergunningaanvraag

   Een grafsteen mag niet zomaar op een begraafplaats neergezet worden. Hiervoor moet bij de betreffende gemeente een vergunning worden aangevraagd. Je hoeft dit niet zelf te doen, wij verzorgen dit voor jou. De gemeente brengt voor het afgeven van de plaatsingsvergunning kosten in rekening, welke rechtstreeks aan de rechthebbende van het graf gefactureerd worden. Wij krijgen in een enkel geval ook de factuur toegestuurd, omdat wij de vergunning hebben aangevraagd. In dat geval zullen we de vergunningskosten aan jou doorberekenen in de order.

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen ontvangen voor een grafsteen?

   Vraag hier gratis kleurstalen aan.

   Klik op 'Meer informatie' om uitleg te krijgen hoe alles in zijn werk gaat.

   Meer informatie

   Stap 1: Plaats de bestelling via Grafsteenwinkel.nl
   Stap 2: Binnen 1 week ontvang je een bevestiging en proefdruk
   Stap 3: Controleer de bevestiging en proefdruk goed
   Stap 4: Ondertekenen en retour sturen

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Zwart Graniet

    Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Zwart Graniet

    € 2.400,-

    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company