Terug

Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Himalaya Blue

  • Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Himalaya Blue
  • Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Himalaya Blue
  • Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Himalaya Blue

  Bel 085 - 303 1234 voor een afspraak in één van onze winkels of bij je thuis

   De vermelde prijs van deze grafsteen is altijd inclusief plaatsing op de begraafplaats. Deze staande grafsteen is gemaakt van het materiaal Himalaya Blue. Dit 'hartmodel' bestaat uit een letterplaat, omranding en licht grind.

   € 2.450,-

   Productomschrijving

   Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Himalaya Blue

   Materiaal

   Aan een staande grafsteen wordt vaak een omranding toegevoegd. Door de omranding is de plaats waar jouw dierbare begraven ligt, duidelijk zichtbaar. Een omranding houdt het graf netjes en geeft een verzorgde indruk. Het houdt immers grind, grond en/of beplanting binnen de grenzen van het graf. Deze grafsteen in de vorm van een hart is uitgevoerd in Himalaya Blue graniet. Dit is een harde graniet soort wat betekent dat de kleur mooi blijft ook na jaren op de begraafplaats te hebben gestaan. De kleur varieert in bruine/grijze/zwarte en rode/roze tinten, het hartmodel komt zo mooi tot zijn recht. Wanneer de omranding gevuld wordt met licht grind heb je een mooie, complete grafsteen. De kleuren wit en zilver zijn voor het inkleuren van de tekst het meeste geschikt, omdat ze op het Himalaya Blue graniet het beste leesbaar zijn. We zandstralen de tekst op de letterplaat van de grafsteen en kleuren deze daarna in met verf.  

   Plaatsing op de begraafplaats

   Het grafsteenmodel Hart mag met omranding op bijna ieder eigen graf gezet worden en vaak ook op een algemeen graf. Dit is afhankelijk van de plaatsingsregels die de gemeente op de betreffende begraafplaats hanteert. Deze plaatsingsregels verschillen per gemeente. Wij zijn bekend met deze regels en zorgen er voor dat de grafsteen van jouw keuze aan deze voorwaarden voldoet. De grafsteen en omranding plaatsen wij op een fundering en vullen de omranding op met het lichte grind. Grafstenen worden door ons in heel Nederland geplaatst.

   Afbeelding of foto

   Het is mogelijk om naast of boven de tekst een afbeelding op de grafsteen te plaatsen. We hebben verschillende afbeeldingen die mogelijks zijn. Bijvoorbeeld een korenaar, bloem of dier. De afbeeldingen worden verdiept gezandstraald en ingekleurd met verf. Een afbeelding kost 95 euro. Liever een foto van jouw dierbare op de grafsteen? Dat is ook mogelijk. De foto wordt overgenomen op porselein en daarna wordt het porselein gebakken. Een foto op porselein kost 150 euro.  

   Afmetingen

   De gemeenten hanteren eigen regels waar grafstenen qua materiaal, vorm en afmetingen op de begraafplaatsen aan moeten voldoen. Deze regels zijn bij ons bekend, wij zorgen er dan ook voor dat de grafsteen van jouw keuze hieraan voldoet. We maken de grafsteen en omranding op de juiste maten. Afmetingen van grafstenen die het meeste op de begraafplaatsen voorkomen zijn 180l x 80b x 8d cm, 200l x 90b x 8d cm of 200l x 100b x 8d cm. 

   Levertijd

   De levertijd van de grafsteen is 4 maanden. In deze maanden wordt de steen geproduceerd, voorzien van de gewenste tekst en wordt de vergunning voor de plaatsing bij de gemeente aangevraagd. Wanneer de vergunning binnen is en de grafsteen uit productie komt, gaan we deze plaatsen op de begraafplaats. Als de steen gezet is, nemen we telefonisch contact met je op. We proberen dat op dezelfde dag als de plaatsing te doen. 

   Vergunningaanvraag

   De gemeente moet een plaatsingsvergunning afgeven, de grafsteen mag anders niet geplaatst worden op de begraafplaats. We vragen deze vergunning voor jou aan, je hoeft dit niet zelf te doen. De factuur voor de vergunningskosten die de gemeente berekend, wordt meestal rechtstreeks naar de rechthebbende van het graf gestuurd. In een enkel geval ontvangen wij als aanvrager van de vergunning de factuur. Wij zullen deze vergunningskosten dan aan jou doorberekenen. 

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen ontvangen voor een grafsteen?

   Vraag hier gratis kleurstalen aan.

   Klik op 'Meer informatie' om uitleg te krijgen hoe alles in zijn werk gaat.

   Meer informatie

   Stap 1: Plaats de bestelling via Grafsteenwinkel.nl
   Stap 2: Binnen 1 week ontvang je een bevestiging en proefdruk
   Stap 3: Controleer de bevestiging en proefdruk goed
   Stap 4: Ondertekenen en retour sturen

   Vraag een offerte en proefdruk aan

   Vraag een offerte en proefdruk aan

   Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte en proefdruk van dit product.

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Himalaya Blue

    Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Himalaya Blue

    € 2.450,-

    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company