Terug

Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Zwart Graniet

  • Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Zwart Graniet
  • Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Zwart Graniet
  • Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Zwart Graniet

  Bel 085 - 303 1234 voor een afspraak in één van onze winkels of bij je thuis

   De vermelde prijs van deze grafsteen is altijd inclusief plaatsing op de begraafplaats. Deze staande grafsteen is gemaakt van het materiaal Zwart Graniet. Dit 'hartmodel' bestaat uit een letterplaat, omranding en grond.

   € 2.600,-

   Productomschrijving

   Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Zwart Graniet

   Materiaal

   Een staande grafsteen met een omranding creëert een plaats om jouw dierbare te herdenken. De omranding kan opgevuld worden met grond, zodat er planten en/of bloemen op het graf gezet kunnen worden. Ons advies is om op zwart graniet altijd de tekst in de kleur zilver of wit te nemen, dit is namelijk het beste leesbaar. Wij zandstralen de gewenste tekst op de letterplaat en daarna wordt deze ingekleurd met verf. 

   Plaatsing op de begraafplaats

   De grafsteen in het hartmodel, inclusief omranding, mag op een eigen graf geplaatst worden en vaak ook op een algemeen graf. Wel moet er altijd rekening gehouden worden met de plaatsingsregels die de gemeenten voor de begraafplaatsen hanteren. Grafstenen worden door ons in heel Nederland geplaatst. De grafsteen wordt samen met de omranding op een betonnen fundering geplaatst. Daarna vullen wij de omranding in met grond. 

   Afbeelding of foto

   Het is mogelijk om een afbeelding of foto toe te voegen aan de grafsteen. Wij hebben verschillende afbeeldingen die op de letterplaat geplaatst kunnen worden. Denk hierbij aan een bloem, molen of olijftak. Ook het symbool van trouwringen of een religieus symbool is mogelijk. Een afbeelding wordt op de letterplaat gezandstraald en ingeschilderd met verf en kost 95 euro. Het is ook mogelijk om een foto op de grafsteen te plaatsen. De gewenste foto wordt op porselein overgenomen en daarna wordt het porselein gebakken. Door het bakken van het porselein blijft de foto mooi van kleur. Een foto op porselein kost 150 euro.

   Afmetingen

   Welke afmetingen de grafsteen van jouw keuze moet hebben, hangt af van de plaatsingsregels die op de betreffende begraafplaats gelden. Deze regels worden door de gemeente bepaald en kunnen dus per begraafplaats verschillen. Wij zijn bekend met deze regels en zorgen er dan ook voor dat de grafsteen en de omranding in de juiste maten gemaakt wordt. Afmetingen die voor grafstenen vaak voorkomen op de begraafplaats zijn 180l x 80b x 8d cm, 200l x 90b x 8d cm en 200l x 100b x 8d cm. 

   Levertijd

   Wij hanteren een levertijd van 4 maanden. In deze maanden zullen wij de grafsteen produceren, beletteren en de plaatsingsvergunning aanvragen bij de gemeente. Zodra wij de vergunning van de gemeente hebben ontvangen en de grafsteen uit productie komt, zullen wij de steen gaan plaatsen op de begraafplaats. Na plaatsing zullen wij telefonisch contact met je opnemen om door te geven dat de grafsteen gezet is. 

   Vergunningaanvraag

   Voordat een grafsteen op de begraafplaats gezet mag worden, moet er door de gemeente een vergunning worden afgegeven. Deze vergunningaanvraag bij de gemeente verzorgen wij voor je. De gemeente rekent kosten voor het afgeven van de vergunning en factureert deze rechtstreeks naar de rechthebbende van het graf. Soms ontvangen wij de factuur, omdat we de vergunning hebben aangevraagd. We zullen in dat geval de vergunningskosten aan jou doorberekenen in de order.

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen ontvangen voor een grafsteen?

   Vraag hier gratis kleurstalen aan.

   Klik op 'Meer informatie' om uitleg te krijgen hoe alles in zijn werk gaat.

   Meer informatie

   Stap 1: Plaats de bestelling via Grafsteenwinkel.nl
   Stap 2: Binnen 1 week ontvang je een bevestiging en proefdruk
   Stap 3: Controleer de bevestiging en proefdruk goed
   Stap 4: Ondertekenen en retour sturen

   Vraag een offerte en proefdruk aan

   Vraag een offerte en proefdruk aan

   Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte en proefdruk van dit product.

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Zwart Graniet

    Staande grafsteen 'hartmodel' met omranding en grond in de kleur Zwart Graniet

    € 2.600,-

    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company