Terug

Staande grafsteen model 'Toog' met afdekplaat in de kleur Himalaya Blue

  • Staande grafsteen model 'Toog' met afdekplaat in de kleur Himalaya Blue
  • Staande grafsteen model 'Toog' met afdekplaat in de kleur Himalaya Blue
  • Staande grafsteen model 'Toog' met afdekplaat in de kleur Himalaya Blue
  • Staande grafsteen model 'Toog' met afdekplaat in de kleur Himalaya Blue

  Bel 085 - 303 1234 voor een afspraak in één van onze winkels of bij je thuis

   De vermelde prijs van deze grafsteen is altijd inclusief plaatsing op de begraafplaats. Deze staande grafsteen is gemaakt van het materiaal Himalaya Blue graniet. Dit model 'Golf' bestaat uit een letterplaat, omranding en een afdekplaat.

   € 2.550,-

   Productomschrijving

   Staande grafsteen model 'Toog' met afdekplaat in de kleur Himalaya Blue

   Materiaal

   Vaak wordt bij een staande grafsteen gekozen voor een omranding. Deze omranding bakent als het ware de grenzen van het graf af. Wil je geen onderhoud aan het graf, dan kun je de omranding het beste afdekken met een afdekplaat. Het graf ziet er zo altijd verzorgd en netjes uit. Het toogmodel grafsteen is een tijdloze, klassieke grafsteen. Qua kleur zit het Himalaya Blue graniet tussen een donker- en lichtgekleurde grafsteen in. Himalaya Blue heeft verschillende kleurtinten in grijs/bruin/zwart en roze/rood en is een harde graniet soort. De grafsteen blijft zijn kleur behouden, ook na jaren op de begraafplaats te hebben gestaan. De tekst die je op de steen wilt laten aanbrengen, adviseren wij in een witte of zilveren kleur te nemen. Dit geeft namelijk het grootste contrast met het Himalaya Blue graniet waardoor de tekst goed leesbaar is. De tekst wordt op de letterplaat gezandstraald en daarna in de gewenste kleur geverfd.

   Plaatsing op de begraafplaats

   Op bijna elk eigen graf mag een grafsteen in toogmodel met omranding en afdekplaat worden geplaatst. Soms mag dit ook op een algemeen graf, dit is afhankelijk van de regelgeving die geldt op de begraafplaats. De grafsteen met omranding en afdekplaat plaatsen wij op een fundering op de begraafplaats. Onze grafstenen worden in heel Nederland geplaatst. Dus ook bij jou in de buurt.

   Afbeelding of foto

   Het is mogelijk om een afbeelding of foto aan de grafsteen toe te voegen. Een afbeelding kan iets zijn wat passend is bij de overledene. Was jouw dierbare een muzikaal iemand, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een muzieknoot of muziekinstrument. Wij hebben ook diverse afbeeldingen van bloemen, dieren of bijvoorbeeld een zonsondergang. Een afbeelding kost 95 euro. Liever een foto? De foto wordt overgenomen op porselein en daarna gebakken zodat de kleur van de foto mooi blijft. Een foto kost 150 euro.

   Afmetingen

   Op alle begraafplaatsen gelden er regels waaraan een te plaatsen grafsteen moet voldoen. Hieronder vallen ook de afmetingen van een grafsteen. Omdat wij bekend zijn met deze regels, zorgen we er voor dat de door jou uitgekozen grafsteen volgens de juiste maten wordt gemaakt. Vaak voorkomende afmetingen op de begraafplaatsen zijn 180l x 80b x 8d cm, 200l x 90b x 8d cm of 200l x 100b x 8d cm.

   Levertijd

   Een grafsteen heeft een levertijd van 4 maanden. In deze maanden produceren wij de steen, zorgen we ervoor dat de tekst op de steen komt en vragen de vergunning voor het plaatsen aan bij de gemeente. In deze periode heeft het graf ook tijd om in te klinken. Dit inklinken is nodig en voorkomt dat een grafsteen niet verzakt. Als de grafsteen uit productie is en de vergunning van de gemeente binnen is, kunnen wij de grafsteen gaan plaatsen op de begraafplaats. Zodra wij de steen geplaatst hebben, dan word je hiervan telefonisch op de hoogte gebracht. Wij proberen dit altijd op dezelfde dag te doen.

   Vergunningaanvraag

   Er moet door de gemeente een vergunning worden afgegeven voordat een grafsteen op de begraafplaats geplaatst mag worden. Wij vragen deze vergunning voor je aan, je hebt hier geen omkijken naar. De gemeente rekent meestal vergunningskosten voor het afgeven van een vergunning. Deze kosten worden rechtstreeks naar de rechthebbende van het graf gefactureerd. In een enkel geval krijgen wij als aanvrager de factuur toegestuurd. Wij zullen de vergunningskosten in jouw order opnemen en aan je doorberekenen.

   G3003

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen ontvangen voor een grafsteen?

   Vraag hier gratis kleurstalen aan.

   Klik op 'Meer informatie' om uitleg te krijgen hoe alles in zijn werk gaat.

   Meer informatie

   Stap 1: Plaats de bestelling via Grafsteenwinkel.nl
   Stap 2: Binnen 1 week ontvang je een bevestiging en proefdruk
   Stap 3: Controleer de bevestiging en proefdruk goed
   Stap 4: Ondertekenen en retour sturen

   Vraag een offerte en proefdruk aan

   Vraag een offerte en proefdruk aan

   Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte en proefdruk van dit product.

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Staande grafsteen model 'Toog' met afdekplaat in de kleur Himalaya Blue

    Staande grafsteen model 'Toog' met afdekplaat in de kleur Himalaya Blue

    € 2.550,-

    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company