Terug

Over ons

Grafsteenwinkel heeft al meer dan 45 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van grafstenen door geheel Nederland. In onze vijf winkels ontvangen we dagelijks mensen die we mogen ondersteunen met het uitzoeken van een grafsteen.

Onze missie: Een eenvoudige en transparante manier bieden om een grafsteen samen te stellen.

Door een goed verzorgde grafsteen blijft de herinnering aanwezig. Het uitkiezen en ontwerpen van een grafsteen is een emotioneel proces. Grafsteenwinkel.nl streeft ernaar een eenvoudige en transparante manier te bieden om een grafsteen samen te stellen. Het samenstellen van een grafsteen kan op drie verschillende manieren: Online via Grafsteenwinkel.nl, door een bezoek aan 1 van de 5 winkels of door een bezoek bij jou aan huis.

Team Grafsteenwinkel

Onze medewerkers staan dagelijks voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van een passende grafsteen. Hieronder stellen we ze aan je voor. 

 Teklu Grafsteenwinkel

Liever langskomen in een showroom of een gratis thuisbezoek aanvragen?

Vind je het fijner om het samenstellen van een nette grafsteen in een showroom te doen met een van onze klantadviseurs? In onze winkels in Goes, Westkapelle, Rotterdam, Dordrecht en Zwolle staan we voor je klaar. We snappen het ook heel goed als je liever een grafsteen samenstelt bij jou thuis. Daarom bieden we gratis thuisbezoeken door heel Nederland. In twee uur tijd stellen we dan een passende grafsteen samen. 

 

          

 

Of neem direct contact op met een van onze medewerkers!

  

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company