Terug

Marline de Visser

Nadat je bij de verkoopadviseurs van Grafsteenwinkel langs bent geweest en een grafsteen hebt samengesteld, krijg ik alle gegevens doorgestuurd van mijn collega. Ik ga dan aan de slag met een prijsberekening. Deze krijg je samen met een proefdruk van de steen toegestuurd. Op de proefdruk is een voorbeeld van de steen te zien met de tekstindeling. Zo kun je zien hoe de tekst uiteindelijk op de steen zal komen te staan. We vinden het erg belangrijk dat de grafsteen helemaal naar jouw wens is en daarom kan de proefdruk nog aangepast worden. Ik zal dit dan voor je doen en je een nieuwe proefdruk toesturen. Uiteindelijk zal je daardoor een goed beeld hebben van het eindresultaat. 

Nadat ik alle ondertekende gegevens van je terug heb gehad, gaan we de steen in productie nemen. Daarna wordt de vergunning bij de begraafplaats of gemeente aangevraagd.

Als de grafsteen klaar is om te plaatsen, zorg ik ervoor dat deze wordt ingepland bij ons plaatsingsteam. Na het plaatsen ontvang ik een foto van het plaatsingsteam. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om door te geven dat de grafsteen voor jouw dierbare is geplaatst.

Wanneer er vragen zijn in de periode van bestelling tot het plaatsen sta ik je natuurlijk graag te woord!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Grafsteenwinkel 9,3 / 10 - 95 Reviews @ Feedback Company