Terug

Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Steel Grey

  • Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Steel Grey
  • Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Steel Grey
  • Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Steel Grey

  Bel 085 - 303 1234 voor een afspraak in één van onze winkels of bij je thuis

   De vermelde prijs van deze grafsteen is altijd inclusief plaatsing op de begraafplaats. Deze staande grafsteen is gemaakt van het materiaal Steel Grey. Dit 'hartmodel' bestaat uit een letterplaat, omranding en licht grind.

   € 2.300,-

   Productomschrijving

   Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Steel Grey

   Materiaal

   Een omranding bij een grafsteen geeft duidelijk aan waar jouw dierbare begraven ligt. Ook zorgt een omranding ervoor dat het graf netjes blijft, het lichte grind blijft mooi op het graf liggen binnen de banden van de omranding. Het lichte grind combineert goed met de grijze kleur van het Steel Grey graniet. Steel Grey is een harde graniet soort, de basis is grijs van kleur met verschillende grijstinten er in en het is een prima kleur wanneer je geen lichte of zwarte grafsteen wilt. De grafsteen in het hartmodel vormt samen met het grind en de omranding een mooie, verzorgde grafsteen. Een witte of zilverkleurige tekst komt het beste uit op het Steel Grey graniet. De tekst die je op de grafsteen wilt hebben, zandstralen we verdiept op de letterplaat en kleuren deze daarna in met de door jou gekozen verfkleur.

   Plaatsing op de begraafplaats

   Op bijna ieder eigen graf mag een grafsteen met omranding geplaatst worden en soms ook op een algemeen graf. Dit is afhankelijk van de regelgeving die gehanteerd wordt op de begraafplaats. De gemeente bepaalt deze regels, wij kunnen voor je navragen wat de mogelijkheden zijn. Wij plaatsen de grafsteen inclusief omranding op een fundering en vullen de omranding met grind in een lichte kleur. Omdat wij onze grafstenen in heel Nederland plaatsen, komen we ook bij jou in de buurt.

   Afbeelding of foto

   Om de herkenbaarheid aan jouw dierbare te vergroten kun je er voor kiezen om een afbeelding of foto op de grafsteen te plaatsen. Zo voeg je iets persoonlijks toe aan de steen. Denk bij een afbeelding bijvoorbeeld aan een muziekinstrument, een bepaalde bloem of een dier. Er zijn diverse afbeeldingen mogelijk. We zandstralen de afbeelding op de grafsteen en kleuren deze dan in met verf. Een afbeelding toevoegen aan de grafsteen kost 85 euro. Een foto van de overledene op de grafsteen plaatsen is ook mogelijk. De foto van jouw dierbare wordt overgenomen op porselein en daarna gebakken. Door dit bakproces blijft de foto mooi van kleur. Het plaatsen van een porseleinen foto kost 150 euro.

    

   Afmetingen

   De afmeting die de grafsteen van jouw keuze moet hebben, hangt af van de plaatsingsregels die op elke begraafplaats gelden. Deze regels verschillen namelijk per begraafplaats en worden door de gemeente bepaald. Wij zijn bekend met deze regels en maken de grafsteen met omranding op de juiste maat. Vaak voorkomende afmetingen van grafstenen zijn 180l x 80b x 8d cm, 200l x 90b x 8d cm of 200l x 100b x 8d cm.

   Levertijd

   Voor het maken van de grafsteen, het zandstralen en inkleuren van de tekst hebben wij 4 maanden nodig. Ook wordt in deze periode de vergunning voor het plaatsen van de grafsteen bij de gemeente aangevraagd. Wanneer de grafsteen uit productie komt, dan wordt deze op de begraafplaats gezet. De steen en omranding worden op een fundering geplaatst en de omranding vullen we in met licht gekleurd grind. Wij brengen je telefonisch op de hoogte zodra wij de grafsteen geplaatst hebben. 

   Vergunningaanvraag

   De gemeente moet toestemming geven om een grafsteen op de begraafplaats te mogen plaatsen, ze geven hier een zogenaamde plaatsingsvergunning voor af. Deze vergunning vragen wij voor jou aan bij de gemeente. De rechthebbende van het graf zal van de gemeente een factuur ontvangen met de kosten voor het afgeven van de vergunning. Soms ontvangen wij als aanvrager de factuur van de vergunningskosten. We zullen in dat geval de kosten aan jou doorberekenen. 

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen aanvragen

   Kleurstalen ontvangen voor een grafsteen?

   Vraag hier gratis kleurstalen aan.

   Klik op 'Meer informatie' om uitleg te krijgen hoe alles in zijn werk gaat.

   Meer informatie

   Stap 1: Plaats de bestelling via Grafsteenwinkel.nl
   Stap 2: Binnen 1 week ontvang je een bevestiging en proefdruk
   Stap 3: Controleer de bevestiging en proefdruk goed
   Stap 4: Ondertekenen en retour sturen

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Steel Grey

    Staande grafsteen 'Hartmodel' met omranding en licht grind in de kleur Steel Grey

    € 2.300,-

    Grafsteenwinkel 9,4 / 10 - 135 Reviews @ Feedback Company